Monday, January 18, 2010

Tahniah Dd & Keri atas pertunangan korang :)

Scheduled entry. i'm not in town

As as mentioned before, this weekend adalah sgt best dan dinanti2kan :) Salah seorang ahli kongsi gelap puteri tujuh telah memilih 16 Januari 2009 sebagai tarikh pertunangan dia bersama Sang Putera yg dah 6 tahun mengenal hati budi (pangggg!! tetiba aku rasa mcm ayat dlm majalah mingguan wanita. skema gilerrr. wakakaka. dd jgn muntah pink ek ;p).

Diana & Keri


Tahniah sgt2 kat ko dd. dan keri jugak (err dia baca ke blog aku? ;p). well, ur engagement ceremony sgt2 meriah dan comel sgt. hehe. segala2nya comel :)

Ehem ehem. dan yg paling penting.............................jurusoleknya adalah PUANCIARE :) dgn berbesar hati, terharu sbb dd adalah testimonial ke2 aku. hoho. agak kejam lah sbb wat org bertunang sbg testimonial. nasib baik makeup jadi...kalo tak jadi?? haaa menjawab ah ko ;p

Alhamdulillah rasanya rata2 kwn2 memuji makeup aku wat kat muka dd. simple & nice dan harus memukau. ceewahh ;p at least tak adalah tepung gomak ataupon ala2 opera kan? huhu.

Okay, next entry? of cause lah about the makeup process & the engagement ceremony :) tunggguuuuuuu.

;p

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. x saba nk tgk work in process nyerr..nice make up..ur fwen oso cute!

    ReplyDelete
  2. ciareeee
    thanx sangatttt
    mmuahx mmuaahxxxx

    jasamu sungguh tak dikandung badan
    wuuwuuuu i owe u a lot

    mmuahxx mmuahxxxxxxx

    ReplyDelete
  3. sgt gojes la..nampaknye skill mekap anda makin bertambah..cayok cayok ciare!

    dan kawan kamu ini cun jugak..huhu

    ReplyDelete
  4. cantik~

    tp muke korang seiras kan?
    ingat tempak gamba sendiri td

    ReplyDelete
  5. ^^N^^ hehe dia mmg cute.tak susa nak mekap.kalo muke i, 3 jam kot br siap nak mekap.LOL

    ^^mazz^^ hehe

    ^^dd^^ erk.dikandung badan?;p hehe.alaa sikit aje tu.anggapje adiah tunang tu :)

    ^^yani^^ haha.tq :) dia mmg gojes :)

    ^^farah^^ erm dulu ms study mmg ade ckp muke weall lbh kurg.tp tidak, dd ni lebih cun.auumm ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha