Wednesday, January 13, 2010

~~ Trendy.Vogue.Collection ~~

Salam. hye hye girls ;) aku tau lately ramaiiiiii yg suke shawls (termasuk org yg menaip ni). blogshop jual shawls pon tumbuh mcm cendawan lepas hujan i tell u. namun, itu lah persaingan sihat namanya. setiap blogshop ada keistimewaan dia sendiri. dan customer pulak ada taste yg berlainan. hehe :)

So kat sini, puanciare nak tlg promote my fren's punye blogshop :) iaitu Trendy.Vogue.Collection. ape lagi? sila lah serbu ramai2 ;p

click gamba ini utk pergi ke Trendy.Vogue.Collection

Nama tuan kedai ni ana. maka sila2 lah pergi cepat ke blogshop dia yer. for now, new shawls telah diupload. ada yg sold out pon! ape lagi?? cepat la sebelum terlambat ;p

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. uhuu..N suke shawl..tp x reti pkai....hihihi

    ReplyDelete
  2. uhuu..N suke shawl..tp x reti pkai....hihihi

    ReplyDelete
  3. selalu nyer kalau beli shawl dalam blog ni...time kita berkenan..time tu la dah ada orang booking

    hehehhe

    ReplyDelete
  4. Yang.. thanks you thank you tolong promote.. terharunya rasa.. Thanks tau :)

    p/s: mehla singgah be blogshop saya.. insyallah enxt week stok akan diupload lagi :)

    ReplyDelete
  5. ^^N^^ laaa awat tak reti?tgk lah tutorial kat youtube :)

    ^^yanie^^ larr yeke?erm kalo agak2 dah xavailable tu, email je tokei kedai mtk dia restock. hihi

    ^^ana^^ sama2 :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha