Sunday, January 10, 2010

Memang gamba .gif mcm ni yek?

Pelik bin ajaib sungguh. gamba asal pd gamba2 animated di bawah pada asalnya adalah ok. tapi............

:aku dah remove da gambo tu. nyampah den tgk:

Bila aku nak animatedkan dia, pesal peee gamba dia mcm ada berbintil2 macam telepon ai yg tak cukup pixel tu. plus, camera telepong ku yg kuno tu pon lagi best kualitinya. adehhh geram tau nyahhh T____T

Dan paling teruk ia menghasilka efek HIDUNG KEMBANG tauuuu. mak tak sokaaaa (-_-") lepas ni tobat xnak wat animated picture dah. sekian terima kasih

;p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. animated picture?? mcm best je
    camne nak buat ni..

    kena kurangkan skit level efek dia kot ciah

    ReplyDelete
  2. kak ajor nk wat gbr gerok2 nieyh,,,,hehehe

    ReplyDelete
  3. ^^Dayu^^ && ^^Qaseh^^ ni pakai downloaded software namanye Easy GIF Animator. erm tp trial aje. 20 ari..huhu

    ^^Yani^^ tu lar pasal.den jakun jap ni =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha