Wednesday, February 17, 2010

artis pon makan kat sini tau ^__^

Yeah yeah. hehe. hye alls. kebetulan aku mmg nak post entri ni, tapi tetiba aku nampak entri dekat beautifulnara ni. haih mcm kenalll je nora danish tgh dine-in kat mana :) sila klik LINK INI dan tgk gamba terAKHIR (takot nak copy gamba kang encik nara marah ;p). haaa situ laa kedai yg kami selalu makan dan melepak :) makanan yg sihat. rebus2 aje. sbb tu ai suka ^__^

nama kedai ni yong tau foo something lar. tak kose aku nak telek signbod kedai dia. yg aku tahu sampai aje situ parking then terus mengorder dan melantak :D

antara menu yg selalu kami makan adalah fishball soup, sawi msk tiram, ikan kembung asam pedas somethg like that la dan beberapa bijik yong tau foo lah. dia ada mcm2 jenis la korg pilih sendiri. susah nak cerita. heh ;p

dan paling best dia punya sos tu mix dgn kicap dia...perghhh sedap i tell you :)

hye cik abg, bleh ngorat x? ;p heheee time ni kalo masam mencuka maksudnya dia tgh kelaparan la tu. muke kelat dan ketat semacam aku tgk. haha. pas kenyang kang terus kenyanggg aje :)

owh, yang bestnya, ada remaja yg rajen nyanyi2 kat depan kedai ni. mmg best la dia perform.

okay itu saje.

p/s: lokasi kedai terletak di ampang.
dekat dengan ampang point tu.
alaa area shoplots yg mghadap
ampang puteri hops tak silap i.
sila la cuba :)

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. perut terus nyanyi lagu rock mintak diisi lepas tengok entry ni. hehe.

    ReplyDelete
  2. oooh nora danish ada kekasih baru ek???

    ;p

    ReplyDelete
  3. nyum2..jauhnye nak kena gi ampang...hehe

    ReplyDelete
  4. ^^zahidah^^ haa cepat2 isi..sedap tauuu :D

    ^^N^^ mmg sedap.berbaloi ;)

    ^^dd^^ erk...yg tu tak tauuu..sila tnya abg nara laa ;p

    ^^deena^^ hish dokat je tuuu :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha