Wednesday, February 3, 2010

Colmar Town

Secara jujurnya aku lupa nama sebenar tempat ni. i just remember it's colmar something whatever. hoho. doesnt matter lah.

on the way pegi terserempak dgn kuda. horse trails ada dekat2 situ. tapi tak kuasa mak nak tunggang kuda. tak pernah cuba dan tak akan cuba permainan yang membunuh. hehe ;p i'm not good with animals. fishes, cats aku bela semua mati. hoho. kang aku tengah tunggang kuda ni tetiba dia kena heart attact lepas tu mampus tak pasal2 aku kena byr ganti rugi lak kang

ini hotel kah? maybe lah. kami memparkir kereta di atas menara itu. heh ;p nampak mcm cool bukan.

angsa. ke itik? ugh! and again, i'm not good with animals. kenal jenis haiwan pon susah nak melekat dalam otak. time aku kat depan dia ni, dia siap nak patuk2 aku lg. rupanya kena bg dia makan, tp aku xde makanan utk dia. hehe. patot ah dia marah aku capture gamba dia. jeling baik punya. haha






cantek bukan? but trust me, the place is so small. haih. aku jalan jalan dan terus jalan, skali dan sampai at the end of the block. errr, da abes dah?? lepas tu pusing semula dan terus pulang. hmm, ada hotel kat sini. the rate adalah tidak ketahuan. mahal of kos. air mineral RM4. hotel RM400 kot semalam. hoho. dan aku dpt bygkan betapa boringnya waktu malam kat sini. dan paling penting IT'S CREEPY nyah. jgn harap aku nak tido kat hotel yg sunyi sepi dan menyeramkan mcm ni. biasalah, org penakot mcm aku sgt tak seswai ke sini.

but overall, the place is so green and beautiful. kalo nak lari dari kesibukan kota mmg molek sgt dah tu :) slamat bercuti ^___^

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. more of your picture in my collection too. I like...

    ReplyDelete
  2. beautiful place..berangan lak nk pg nih..x de mse lg la plak..pg honeymoon kt sni pn k x?

    ReplyDelete
  3. da btl pun,,hahaha

    tp romantika ni nak g ngedete...

    akk awatx g taw kiter,,,da dkt r dgn kiter,,,

    hehehe

    ReplyDelete
  4. pegi fraser hill..best..damai je..

    ReplyDelete
  5. penah pergi sini & i like this place..tenang..nyaman..

    i spent one night there..
    nothing much except for some acrobatic shows in every half an hour..but again, i love this place..huhu

    tenang for romantic honeymoon & also utk berehat bersama family terchenta..=)

    tapi poket kena tebal la!!huhu

    ReplyDelete
  6. ^^kak ina^^ bese la tempat kecik.pusings2 situ jgk ;p

    ^^juera^^ kalo honeymoon best kot sbb xde gangguan. hihi

    ^^qaseh^^ eh da dekat ke??

    ^^dee^^ terlebeh damai kak.seram pon ade ;p

    ^^zahidah^^ TQ :)

    ^^are'ja^^ alaa skali skala :)

    ^^deena^^ betol.trun ade dr bukit tggi wallet terus kempis.wakakaka ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha