Monday, February 22, 2010

Drag Battle in F1 Sepang Circuit :)

Okay yang ni wajib mak nak cerita secara poyo dlm belog. heh. sebab it's a new experience :) dari dulu MK da janji nak heret bini dia pegi litar F1 tapi asik tak menjadi kenyataan. tapi akhirnya weekend ni jadi. yeayyy :D eventho it was just a drag battle between malaysian racer, ia tetap pengalaman baru yang seronok. hmm, nanti kalo ada rezeki kompeni jepung nak bg tiket half price utk F1 yg sebenar harus nak pegi nyah :D

tiket masuk rm10 sajooo. kalo ko saje2 nak pegi tgk pon, pegi jee. aku ni pegi sbb nak menyokong bestfriend MK ber~racing :) bg smgt!! malangnya kereta dia buat hal. tetap main tp harus la kalah ;p tak apa nanti race lg. we all akan sokong no matter what happen!

khusyuknya diaaaaa ;)

tempat ber~racing

haaa banyak keta tgh berbaris nak masuk queue tu. hmmm best laaa. lenkali nak g tgk lagi. tapi, agak pekak2 jugak telinga lepas balek tu. mana taknya, bunyi keta mengaum2. ko nak tgk camne? meh aku bg video sket ;p

video

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. Waa..mesti syok dpt tgk live kan?

    ReplyDelete
  2. huhuhu...kecik ati...coz xleh join. whhaaa....

    ReplyDelete
  3. ^^N^^ heee rasa mcm muda mudi..eh eh mmg muda mudi pongg.hokhok ;p

    ^^ayda^^ betul tu.best sgt.tp kalo F1 bebetul lg bestt!!

    ^^yanti^^ alalalaa cian dia.tak apa nti izz da besar sket bleh angkot dia skali.hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha