Wednesday, February 24, 2010

it's positive

Assalamualaikum :) harini nak bercakap pasal positive. kenapa? ikot suka aku lah. kahkahkah ;) PANGGGG ~~~ hhihi. maka, POSITIVE itu apa?? jawapannya "bukan negative yer uols" teettt ;p adeh, jgn bengang dgn aku. aku sedikit bercampur dgn cas negative skrg ni. huhu

my favourite brooch buat masa ini. yg berbatu2 bermanik2 aku dah simpan jauh2 dlm kotak simpanan ala2 peti besi. tak mboh aku nak pakai keronsang besi sbb ia memberi karat cas2 ion positive dan negative kat tudung aku. no way man!! so pakai ala2 plastik sudaaaa. MK ckp "heh, mcm kanak2 ribena". dlm hati i "TAU TAK APA. HAHAHA" ;p

seminar?? hmm, biasalah. company ada buat training. tp aku anggap ia bukan training. lebih kepada seminar kot. tajuknya Positive Work Attitude. yang pastinya sgt enjoy!! :) bos, nanti part 2 buat kat PD lah. hehe. avillion pon okay kot. teehee ;p

so, trick pertama bagaimana nak meletakkan 12 paku atas menara paku. aku berjaya buat. ko boleh??

trick kedua. mencucuk lidi dalam belon. 1st try meletop! tekejut mak hehe ;p erm tp aku rasa ni tiap kali seminar/training pon ada benda ni. ok lah, having fun T__T

presentation time!! :D sape ni? ade sapa2 kenal x?? huhu

arif nape tgn ko gitu? ;p

dan ini yang aku present kan ;p hehe. err dan aku yg lukis semua ni. buruk sekali T___T. apepon we're having fun sgt2. rasa mcm release tension lak :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. dlu ms training SD ade wat bnde belon tu..tkojut2 mak..

    ReplyDelete
  2. belon meletop??hehehe..comel jer...mesti ramai yg melatah..hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha