Tuesday, February 2, 2010

Konnichiwaaaa. Arigato gozaimassss ^___^ Welcome tu Japanese Village

Erm i'm not sure betol ke tak Japanese Village namanya. atau pon Japanase Tea House? err whatever! erm komen aku tntang tmpat ni, OK lah kot. tempatnya penuh dgn alam semula jadi yg sejuuukkkk aje. bukan sejuk cuaca tau, tp sejuk sbb oksigen :) mmg mabeles. teringat kmpg halaman ;p erm tp japanese house tu agak mengecewakan sbb kecik sgt. hoho. but not bad lah.

hey, you nak pegi spa tak ajak i ke?? T__T

;p

si gedik. well, tau xpe.

terpenjara di dalam kasihku. ceeeewah ;p
dlm erti kata lain, kau milikku sorg tau ^___-

grrrr. jiwang lak ;p

di hadapan umah jepung. kat sini yg bestnya you bleh sewa kimono jepung tu pastu posing ar sampai pengsan. tapi tak tahu berapa kos nak sewa sbb aku tak berminat utk sewa. hokhok. aku risau le kot2 org yg penah pakai tu ada H1N1 ke ape. kahkahkah. eh btol ape? kita patot risau dgn gelombang ke dua h1n1. yg kelakarnya ada org lain pulak yg minat "syg, baju kimono lelaki ada tak??"

err??? sabo je laki aku ni. wakakaka ;p

owh, benda di sini sgt mahal. ice cream harga RM 2. ala yg kecik tu. air mineral pulak RM4. ..air 100 plus plak RM4.50. wathehekkkkkk T___T

tp sebab kedahagaan mendaki bukit, beli jgk ice cream dan air mineral.

oyya! tiket masuk ke japanese house dgn colmar town adalah RM10 sekepala. kalo ko nak murah, sila tanggalkan kepala masing2. KAHKAHKAH

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. honeymoon..
    gi sini dulu pun sbb kursus, dpt lah pakej jalan2 free
    nak gi sendiri.. hhmm.. tmpt gini mmg ekwan tak nak nyer
    harus dia pilih laut

    ReplyDelete
  2. Tetap sama 5 tahun yg lalu..cool.

    ReplyDelete
  3. dear baju kimono tu sewa rm40 klu xsilap...dilla pnah pakai masa g sini..skang xtaula...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha