Thursday, February 11, 2010

melapangkan fikiran dgn bershopping ^__^

boring eh asek cite sedih aje. cukup le aku sorg suram, aku xmau le readers kat sini turut suram. hehe. prihatin i ni kan nyah?? ;p

ehh tajuk di atas saje je tuuu. sebenarnya kejadian shopping ni adalah pada hari ahad tengahari. iaitu bbrp jam sebelum aku mengalami kesakitan terlampau. okay lupakan pasal kisah2 tu. mari focus pada shopping. focus plis!!! ;p

baju ala2 dolly. tetapi bukan jenama dolly. ini adalah jenama scarlet. kalo dlm JJ aku mmg suke melepak kat jenama scarlet ni lah. sbb ni jer yg cantek dan berkemampuan utk membelinya ;p harga baju di atas adalah RM45. aku mcm suke plak ropol2 ni ;p

kainnya adalah jenis tshirt. sejuuuuuk aje. i likeeee :) lengannya panjang. baju pon panjang. sesuai dgn legging bukan?? :) harganya RM29. warna ni je yg menarik. warna pink nan ado.

okay baju ni aku paling tertarek menarek dgn reben itu. canteeekkk :D jenis kain adalah tshirt tp tebal sket dari baju di atas. harga RM 29 jua.

dalam byk2 baju di atas aku suke baju ni. harga RM35. panjang dan sesuai dgn legging. aku sbnrnya tgh kumpul baju yg panjang sket sbb nak pakai dgn legging aku ni haa.

haaa murah2 je kan baju2 ni. cantek pulak tu. so agak2 korg aku beli baju mana 1? aku tak beli semua baju tp aku beli lebih dari 1 baju. ini BUKAN contest. teka jika mahu ;p

actually aku bwk 7 baju ke dlm fitting room. siap posing2 pulak tu. mula2 xde org pon sbb tu aku siap posing2. sekali bukak pintu, gile ramai daaaaa beratur kat luar pintu. naseb aku bwk byk baju so tak bersalah sgt. hee hee ^___^

p/s: semua baju di atas adalah bersaiz XL.
kalo pakai size M konfem nampak mcm
belon nak meletop. kahkah ;p

Xoxo;
Ciare =)

10 comments:

  1. suka yang last skali.. rs nak g jj ptg ni gak..sebab berkenan he he.. kita pon tgh carik baju labuh gitu sebab skrg asik nak pki legging jer..cewahhh

    ReplyDelete
  2. betul3...yang last tue nampak chumel...sesuai dengan u

    ReplyDelete
  3. wah..sumenyeee cantekkk..ciare p jj mane ne...ne yg tak saba nak cari baju ne..huhu

    ReplyDelete
  4. baju paling atas...very sweet..i like=)

    ReplyDelete
  5. ciare kuruss laaa, hee yg mase ko diet tu musti dah turun berat badan tanpa ko sedari kan kan ;)

    lagipun, masa aku jumpe ko sebelum2 ni, ko mmg x gemuk pun tau ciare huhuhuhu mungkin ada sesetengah baju yg akan nampakkan kite berisi sangat heheheheeh

    ReplyDelete
  6. comeiny....suka yg atas sekali....da ropol ropol :D
    soooo cute :)

    ReplyDelete
  7. ^^ana^^ haaa pegi pegi..gomen kan da gaji ;p

    ^^intan^^ hehe..mmg beli yg ni pon :)

    ^^fit^^ haa da tau xkan?jgn lupe ajak encek rebak mlm ni.hihi

    ^^deena^^ mmg suwit bj tu tp mcm baju peknen lak.nti da peknen nbr nak bli :)

    ^^dd^^ xde maknanya dd..time diet aku loss 3 kg.tp skg dah btambah 5 kg T___T mgkin sbb size baju2 ni XL so nampak ah kurus.padahaaaaal....

    ^^wawa^^ mmg cumilkan ropol2 tu ;)

    ReplyDelete
  8. Alamak ciare, sama pulak kite.
    Suke scarlet pastu suke amik baju banyak2 pastu amik gambar dengan baju dalam fitting room.
    Alasan kenapa nak pose dengan baju-baju sebab...kalau tak beli pun tak nyesal.yang penting ada gambar dengan baju tu..hehe.
    Yang first tu paling cantik tapi mcm baju pegnen.

    ReplyDelete
  9. mmg sopeng terapi yg paling baik...cantik suma baju2 ni

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha