Monday, February 22, 2010

Mood berblog jatuh merudum

ntah kenapa mood berblog hilang dan aku adalah tak heran langsung. huhu. pelik tapi benar nyah ;p adoii tak bleh jadi ni. abes la pendapatan nuffnang jatuh merudum kang. oh no! (wat gaya gediks. hehe)

hmm. ntah apa aku nak cerita. skrg ni aku memilih utk menulis benda2 general je kot. sbb tu entry kurang. bahan2 peribadi adalah sgt2 peribadi dan tak mahu dikongsi di blog buat masa ini dan jugak akan berpanjangan sampai bila aku nak. itu hak saya bukan? saya bukan artis nak kongsi cerita di khalayak ramai. ceh, mcm la ramai yg nak tahu personal life ko. sila tutup muka skrg! wat malu jek ;p

jadi bila aku memilih utk bercerita pasal general, err mcm susah pulak. so diam2 sudaah ;p teehee. nak bergosip psl artis aku bukan le pulak mama-razi. err pasal politik? grrr forget about it lah. kahkahkah. pasal makeup a.k.a my future business? coming soon. tunggu ya :) insyaAllah.

pasal kerja? alhamdulillah my working life seem getting better. i like this job (buat masa ini lah.aku kan cepat tuka pikiran.heh) and enjoying it right now.

general view about wifey~life?? SANGAT2 seronok. alhamdulillah kami bahagia di awan biru. kdg2 aku pikir mcm, haaaa da dekat 9 bulan aku kawen. kalo bunting pelamin nak dekat due date bersalen dah ni. wakakaka. tapi rasa mcm baruuu je lg kawen. rasa tak percaya dah kawen dgn MK pon ada ;p gedik kan. heh. well, i am gedik. so? ;)

err itu saje general view yg terlintas dalam kepala hotak buat masa ini. i'm totally happy right now. dont know why ^__^

p/s: MK, i love you in my every heartbeats :)

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. Mmg mood merudum tu perkara biasa.
    Merajuk dengan blog pun perkara biasa.
    Take ur time...

    ReplyDelete
  2. sabar ye pn.ciare.insyaallah ade rezeki u nanti..usaha lagi..chaiyookkk!!!

    ReplyDelete
  3. sama la kter...mood utk berblog sgt2 la merundum like waterfall...mmg takde mood sgt2 nak update..kalau update pun terpaksa coz nuffnang..hehehehe..

    ReplyDelete
  4. fuh.. ayat last tu paling mantap skali.. :p nk pinjam boley.. wahahaha

    ReplyDelete
  5. ^^kak ili^^ hmm smpai skrg mood tak dtg2 lg ni..mcm berpanjangan jek :(

    ^^deena^^ TQ doakan :)

    ^^marziey^^ tu lah psl.nampak sgt adalah $____$ hehe

    ^^ana^^ haaa sila sila.i love you in my every heartbeats ^__^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha