Wednesday, February 17, 2010

Na na na na na...ganu kiteee :)

ini adalah entri marathon di trganu :)

well, tak ada apa yang nak dimarathonkan sgt. sebab apa?? sebab aku tak camwhoring kat kmpg. ateee, i kena la jaga status 'mak long' i kat umah mertua. heh. konon diva la gaya2 matured seorg maklong. tak bleh wat sembarangan nanti i kena buli dgn anak buah T___T uuuu anak buah belah trganu ni bleh tahan lasak diaa. tapi nak wat camne, i redha je. tak bleh ckp bukan2, nanti kang anak sendiri lebih nakal 10x ganda sapa nak jawab??? haaa jawab la kooo sendiri ;p

memperkenalkan 2 dari 3 anak buah di trganu :) cucu pertama adalah afifah (darjah 3; tiada dalam gamba ;p), cucu kedua adalah satu2nya cucu lelaki. afiq nama diberi. baru 4 tahun, adik kpd afifah. lasaknye lebih dasyat dr sinchan T___T

dan cucu baru muncul tahun lepas namanya alia :) baru 9 bulan umurnya. montel bangattttt. haaa baju dia kena pakai size budak 3 tahun tau. sgt2 gebu mcm maklong dia. heh. malangnya alia tak mudah mesra dgn kaum wanita. dia mau berkepit2 dgn lelaki sahaja mcm ayah long (suami i), ayah su, dan lelaki2 lain. hoho. kecik2 doh galok mung ni gaaakkkk. wakakaka ;p

tapi tak apa, taknak kat maklong pon tak apa. hehe. maklong tak kesah. bese la ai tak ramah mesra sgt dgn baby2 ni haa. adoiii ada anak sendiri nanti nok wak gane. mmg kena jaga la jugak kan. rezeki Allah :) tapi kalo budak2 mcm kyra tu dah beso sket senang sket nak jaga. kalo pempuan lg sonang, aku mekapkan aje dia. ngeh3 ;p

suke sgt tnjuk gambo lubang idong. sabar je i nyah ;p

lelaki2 di luar sana! pleaseeeeeeeeeeeeeee jgn pakai sunglasses isteri anda mcm lelaki di atas. hoho. mcm jambu batu air pulak dia pakai spek mata itam ku. sabor je aku yangggg. udah udah tu, tanggalkan cepat. wak malu jeee ;p

hah borang ape ni?? nok nikoh skali lagi ke?? (ehh dah lekat loghat ganu lak lidah aku ni. padahal baru balek 3 ari. kalo balek 3 minggu ke 3 bulan ke, hilang terus loghat perak aku kot. ateeee nak wat cemana ;p)

ni borang nak ehem2 ;)

perrghhh kalo ku tahu begitu ramai manusia nak wat passport kat ganu, baik aku wat kat kl aje. senang cite :)

tulisan ditepekkan di atas jerawat. hehe ;p taktik tuuuu

adios beramboss ^_^

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. ada gak kawan yg bf nya org t'gnu & dia tu org perak. penah dia sembang ngan kitorang cegini aytnya' atee, kamu sume dh makanggg?' mix tuh.haha:)

    ReplyDelete
  2. ^^wirdah^^ hoho.tu le psl.gabungkan aje kan senang :D

    ReplyDelete
  3. ahahah kelas gitu ciare pandai cakak trg..meh speking ngan yani ni..muahaha

    owh buat pasport??nak g honeymoon kat ne ni?haaaa

    ReplyDelete
  4. ^^yani^^ pandai laa skek :D honeymoon and shoppingmoon.g bandung je.insyaAllah :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha