Monday, March 22, 2010

Adam buah hati kami. Ja, excuse me ;p

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Assalamualaikum, saya puteri ciare :) eh puteri ke permaisuri eh? wakakaka ;p tak kesah la apa pon, layaaaannnn ;p

puteri ciare merampas adam dari puteri2 yg lain. agagagaga ^__^. eeee seriusnya adam ni. ceria la sket adaamm....auucakkkk ;) emm tp sori la, puteri ciare tak bape sehat sgt nak main2 dgn adam. puteri dd, puteri balkis, puteri hana dan puteri lina sgt seronok berebut2 adam. hahaha. last skali adam nangis. ayoookkkk tak tahu :D

puteri ja a.k.a ibu kpd adam, puteri hana dari kelate ;p, puteri ciare, puteri dd main pistol adam ;p
yg sedg duduk tu puteri balkis dan puteri lina :)

puteri 7 tinggal puteri 6. sorg lagi puteri sedang berjuang di johor :) puteri ateh, nanti time u kawen we all semua jd pengapit okek. sediakan tempat wealls di meja pengantin :D hakhak tau nak makaaaan jek ;p

adeh, aku mkn popia dgn murtabak (lazat gila murtabak nih!) je aritu. nasik lemak telan sesudu dua jek. sedap tapi......tak lalu telan.

wuaaa adam ni, senyum la sikit. uuuu kesian puteri ciare tau sengih sorg2. hok hok. auuucakkk!! ;p

berita selanjutnya di page puteri dd ;)

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. cuteenyeee adam...;p

    rumah Ja sangat cantek la... jeles jeles. ;p

    ReplyDelete
  2. dam manjangg wat muke cuak tu...tp comel..

    ReplyDelete
  3. papa adam yang mix. lalu adam pon ikut genetik papa die. hehe.

    -jurucakap adam... haha-

    tengok adam muka sedih je. sah die rindu kat antie muni die...

    ;D

    ReplyDelete
  4. ^^kaklong^^ tu lah psl, jeles kan?adam hensem laaa ;)

    ^^farah^^ tu ar psl.mix2 ala arab.actually dia ikot muka atok belah papa dia.mcm arab :)

    ^^N^^ ateee, time tu mama dia tak balek keje lg.aunty2 pulak sampai dulu.wakaka ;p

    ^^muni^^ cehhh xde maknanya.hehe.adam suka aku tp dia malu nak tnjuk.wakakaka

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha