Saturday, March 13, 2010

Biru pon okay jugak ape

Aku kat perak skrg ni. ntah ape lah aku tgh buat ek. hehe. ari sabtu ada majlis kawen cousin kat belah pempuan. cousin aku lelaki. so aku kategori pegi menghantar mempelai le. hehe. atee nak pegi time kat umah sepupu aku tak dapek le. kira halal lah yer. sama je kan pegi mana2 pon. teehee ;p

Balek dari perak nanti aku bercadang nak buatkan satu contest. hehe. open for all bloggers :) tentang apa contest tu? biar lah rahsia. nanti aku cite lah k. alaa contest simple2 je pon. contest aku sebelum ni pon simple ape :)

Okay lah. tak tau nak merepek ape dah. tata!

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ciare nak wat bluey lady contest lak ek :D

    ReplyDelete
  2. ciare...
    tibe2 aku rase ko sgt berseri2+comei...
    ihihi

    ReplyDelete
  3. ^^dd^^ erk tetiba otak blank la pulak nak wat contest ape.dd tlg bg idea :P

    ^^biku^^ biku ape kessSss??haha...pembawakan budak kot..wakakakaa

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha