Wednesday, March 17, 2010

carl's jr dan homemade chocolate

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Okay sudah2 la entry serius, sila simpan dalam hati masing2. boring la kan blog pempuan ni. haha. maka mari i bg jamuan kat uols sket ;) hah, sape penah mkn di carl's jr?? makaihhhh berbaloi2 i tell you. dah la air bleh refill. i suke nyah ;p

Kedai ni aku jumpa dkt the mines. bese lah kalo balek opis tak singgah the mines capek bukan?? (eh mcm salah pggunaan word capek di sini ;p). So dah alang2 hari jumaat rehat pjg, maka sila panjangkan kaki anda ke mines. teehee ;p itupon sebenarnya nak menyaksikan alice in wonderland. tp mlgnya masa nak bli tiket tu, cite alice in wonderland ni dah start pon. ateee, kita batalkan jelah. huhu

So terus g makan haha. terapi paling best selain shopping dan tidur adalah makan (patot lah ko bambam ;p). my opismate yg syorkan kedai ni. dia kata bege kat carl's jr sgt besaaaaa. haa aku suke bab besa2 ni. lg2 tang makanan. hehe. ape lg? serbuuuuuuu. tp b4 serbu tu dah check ada tanda HALAL sign kat depan kedai. eceh, mcm duduk oversea lak nak check HALAL ke HARAM. ateeee, kat msia skrg ni pon bukan bleh pcaya! namanya majoriti islam tapi........(sila lah fikir2 sendiri. renung2kan)

Dan ternyata, berbaloi. terlebih2 makanan kami. last skali, tapau laaa lebihan2 tu. hehe. jgn membazir. membazir itu amalan syaitaaannnn.

ehh coklat apa atas meja ni??? tada!! rupanya my boss bawak coklat hasil air tangan dia. ish ada bakat terpendam rupanya bos aku ni. dia mmg berbisnes rupanya dlm bidang coklat ni. dia ada mengajar session membuat coklat lg. satu sessi RM200 saja. rata2 org lain slalunya 2++. so kira murah lah ni. tp aku idak le nak join. aku bukan penggemar coklat. yg dia bg ni, aku mkn seketui ja. bkn tak sedap, tp coklat bkn bidang tekak aku. haha. aku terima sambal belacan ngan budu very well :D

So ada sapa nak belajar coklat?? sila la komen ke emel ke. nti aku bg nombo contact my boss. btw, my boss dok bangi saja. dokat je uols nak g blaja.

p/s: boss, jgn lupa bagi upah marketing ek.
hehehehe ;p

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. aku suke gile carls jr...
    ade aritu aku demam tp aku dgn jayanye habeskan sebijk portobello chicken.agagagag

    ReplyDelete
  2. fries kat carls adalah feveret..tapi burger die besar sangat la..kalau beli satu tak cukup nak share..beli dua membuntal2 pulak..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam..nt bg contact no boss awk ea...nk belajar wat choc!!

    have fun during ur hliday k..:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha