Wednesday, March 10, 2010

Gender Predictor ~ Wallahualam :)

Utk siapa2 yang pregnant, akan pregnant atau disuspect pregnant (huhu apedaaa ayat belit2 ni??;p) bleh la merujuk jadual di bawah ni. atau, klik aje gamba di bawah utk terus masuk ke webpagenye.

senang aje, masukkan bulan kamu disuspect mula pregnant, lepas tu masukkan umur kamu masa bersalen nti. alaa kira je la 9 bulan dr skrg kan, apa susah?? huhu. ateee, nanti sistem ni akan mengirala dr segi perubatan cina (ye la kot. aku pon tak sure dia kira dari segi apa) apakah GENDER baby kamu nanti. hehe :)
Kami kat opis ni dah buat eksperimen masing2. yg dah beranak bleh check la betoi ke tidak kesahihan jadual ni. kalo betol mungkin kebetulan. tak bleh nak percaya sangat. kalo tak sama, itu lah nama PREDICTOR. predict sajooo kalo salah jgn meroyan plak. ahaahahaha :D
So nak cuba?? sila sila. sapa rasa nak cuba bleh. sila sila i tak marah. hihi. DANNNNNN....I'M EXPECTING A BABY BOY. agagagagaga. err..jokes lah. wehh aku saje2 je test kot pregnant ke bulan ni. hehe ;p kalo betol apa salahnya. amiiinnnn ^__^
Xoxo;
Ciare =)

13 comments:

  1. kalo betol pregy aminnnnnnnnnnn...

    ReplyDelete
  2. owh...calendar ni jugak boleh digunakan kalau plan nak dapat anak apa...hehe. redmummy plan anak dia pakai chinese calendar tau...hehe

    ReplyDelete
  3. hah....

    dokter cina tu cakap..
    According to the Chinese Gender Prediction Chart, you should have a Boy.

    hehehehe..
    kalo betol.. aminnnnnnnnnn...
    memang nak baby boy..
    tp kalo dpt gegirl pon alhamdullilah.. rezki

    ReplyDelete
  4. Aikkk Ciare, ko bukan ke pantang ke sekarang?

    ReplyDelete
  5. macam manarik..huhu nak cube gak. eh, tapi belom kawin..gatai noo.huhuhu

    ReplyDelete
  6. kak dee dh tgk..ada yg betul..ada yg x..tp kalo mcm ciare..xyah rancang2..sbb first kan..hehehe..

    ReplyDelete
  7. ^^kancilbiru^^ haaa betol2.penah tgk jgk entri redmummy psl kalendar ni.apapon,semuanya ketentuanNya :)

    ^^miera^^ amiinnn...doa2kan yep :)

    oh yeke?moga berjaya dpt baby boy.i doa2kan.amiiinnn :)

    ^^N^^ haa cpt2 kira ikot tarikh kawen nti.hehe

    ^^Kak ili^^ erk, xde maknanya kak.sy kan xde 'cuci' aritu so mcm period jelah 7 hari.tp pantang mkn 2 minggu jek.hehe

    ^^wirdah^^ xpe,info utk ms depan :D

    ReplyDelete
  8. According to the Chinese Gender Prediction Chart, you should have a Boy.


    boy!!!! scan girl...erm tgkla nti bulan 4..boy @ girl yang keluar..huhu

    ReplyDelete
  9. hee betul, cube sekadar suka2 :) nnt bile dah lahir, bolehla buat perbandingan ;) insyaallah, rezki sentiasa akan dtg

    ReplyDelete
  10. ^^dee^^ hahaha.tula.mmg tak plan2 pon nak baby gender apa.kang bila berharap kecewa lak.baik redha je ngn ketentuanNya :)

    ^^fashya^^ wuaah yeke?hmm org kata kalo ms scan nampak girl,ada bkrgkalian utk dpt boy.tp kalo dah nmpk boy awal2 lg ms scan SAH BOY.hehe.apepon,gender tak kisah kan.yg pntg SIHAT :D

    ReplyDelete
  11. wallahualam....terima saje ape pemberian Allah.....

    ReplyDelete
  12. hohoho!!i was expecting a girl!!!ngehehhe...pn.ciare tolong doakan i betul2 dapat baby girl ye!!hehhe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha