Thursday, March 18, 2010

'halau dan pagar'

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Berdesup pembuluh darah aku bila dengar cerita ni. patotlah dari last week aku dgr client2 aku ni potpetpotpet psl 'baca yasin lepas maghrib'....errr rupa2nya ada EVENT besar besaran mualai malam semalam sampai la jumaat malam sabtu nanti. huhuu seram mak ;n

Ustaz Harun Din dijemput untuk mengetuai sessi ni. aku pon tak tahu la sebenarnya dorg nak 'buang benda itu' atau cuma nak 'alihkan' ke hutan belakang ni. wallah hualam. no komen. sbg muslim, kita percaya jelah. tapi kena ingat Allah swt yg paling Berkuasa. pasal 'benda tu', kita biarlah org yang tahu mengendalikannya yg berbuat sedemikian.

Okay x entri aku pg2 ni? haha. terus rasa goosebump T__T

ta!

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. kalau dh smpi menganggu kenalah buat sesuatu sis..nak2 kalo u preggy sok..mudah je benda tu nk kaco..masa tu u fragile..bila dh buat event gini..insyaallah..xde apa2 lah tu nanti..hehehe..

    ReplyDelete
  2. doakn y tbaek...kite da berusaha..hanya Allah yang tentukan..

    ReplyDelete
  3. ishh ape 'benda' tu ciare??dia ada kacau2 ker??
    emm harap2 lepas ni ok la kot

    ReplyDelete
  4. dulu x percaya sangat pasal "mende tu" tapi bila dah kena batang hidung sendiri, padan muka i..

    anyway, i have a tag for u pn,ciare=)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha