Thursday, March 18, 2010

its so random

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Saya ditagged oleh FIT :)

1. Adakah anda rasa HOT?
HOT kot. sbb aku mamalia. hehe. MK pon slalu ckp aku HOT a.k.a panas. tiap hari dia kata aku demam. ape daaa ;p

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

3. Cerita pasal gambar ni.
Aku suke warna pink dan hijau. tp utk gambar wallpaper aku pilih hijau. hijau ada banyak kelebihan tau (sape ckp pasal politik siap dia). Salah satu tips utk mengelakkan kerabunan atau silau adalah selalu pandang warna hijau. terutamanya gambar pemandangan. boleh kata ini cara aku menjaga mata aku. Alhamdulillah mata aku tiptop dan jelas sgt. moga Allah mengekalkan kurniaanNya yang satu ni :) dan lagi satu, aku sgt cinta kan beach. damai sgt.

4. Kali terakhir makan pizza
2 bulan lepas kot. 3x seminggu kot aku makan. masa tu tengah kemaruk buat pizza sendiri dekat umah. jimaaat. sedaaap

5. Lagu terakhir anda dengar
zikir munajat oleh Dr Badrul Amin. skrg pon masih dengar lg :) tenang nyaaa....

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
baru setle 1 task. jgn risau, keje aku ada byk lg tu. nak tolong??

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
dekat opis, dipanggil dgn nama formal iaitu nama sebenar. kwn2 pggil ciare. kat umah jadi adik. suami pgil saya sayang :) kyra dan kyrin pgil saya Makshu. dan kat trganu anak2 sedara pggil saya Maklong :)

8. Tag lagi 5 orang
1) N (bride to be kena jwb ni)
2) kak ina @ lina kisaii (kak ina tak buat siap, i merajuk. hehe)
3) kak dee (wuaaa agak2 kak dee ada ms x nak buat ni ;p)
4) ardina (tetiba teringat kueytiow kungfu yg dna buat. hehe)
5) z@ck (haha saje nak membebankan dia kat oversea nun)

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
rakan berblog :)

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
sila tambah lg selimut anda. kesiann tgk asik sejuk je time tido ;p

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
mesti la dgn husband dia encik wan :) suka sgt baca blog kak dee. menghiburkan dan release tension. hehe

12.Bagaimana pula dengan no.2
opismate saya :)

14. Kata2 cinta untuk orang no.4
cinta sentiasa mekar tak kira berapa jarak anda dgn org yg anda cintai :) -- dna jgn sedih2 slalu bjauhan dgn hubby yer. moga dpt duk serumah cpt2 ;)

15. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
- dia sedang pregnant :) baby girl kan??
- isteri project-mate saya
- kecik molek orgnya. i jeles T__T huhu
- berketurunan minang. hmm da lama teringin nak mkn masakan minang. slurppp.
- akhir sekali apa lg ek? nak resepi kek sarang semut bleh? hehe

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ciare..yani pon same bdn panas..mcm demam kan?orang ckp metabolism tinggi..tp kan takde maknanye...gemok dompok gak uwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. dh penah buatlah sis..lama dh..malas nk buat..aci x?

    ReplyDelete
  3. huhuhu..sy di tagged..ok2 nnt bila free dina buat ek..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha