Wednesday, March 24, 2010

lagi 2 hari bekerja :)

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)


Harini tak berapa ada mood nak berblogging. sebab keje menimbun. lagi aku nak bercuti, lagi lah bertambah2 keje aku ni haaa. naseb cuti dah approved 2 bulan yg lalu. agagagaga ;p haihhh cepat laaa jumaat, aku tak sabo nak bercuti ni. bkn lah eksaited sgt nak pegi bercuti tp lebih eksaited sbb nak merehatkan minda ^__^

Ke mana saja aku pergi, asal dgn SI DIA, hati tetap berbunga2 :)

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. wawawawa sure excited giler ni..dh pack brg ke belum??
    selamat bercuti@berdua-duaan dgn en suami@selamat berhoneymoon@berbabymoon..

    jgn lupa ole2 untk teman yer..hikhikhik

    ReplyDelete
  2. ^^N^^ tu laa..lambat pulak rasanya ;p

    ^^ardina^^ isk takde maknanya da packing.ari jumaat malam sabtu kang br kemas.xnak excited sgt :)

    ReplyDelete
  3. betul..dok goelk2 rehat kat umah pon xpe..asal ngan dia..=)

    ReplyDelete
  4. wahhhhh best nie nak p holiday..holiday.nak itut..he3

    ReplyDelete
  5. Comelnye....bini sapa la comel sangat ni...
    Ciare, pipi tembam adalah aset Ciare & identiti.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha