Monday, March 29, 2010

~~ lalalalaa ~~

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Sila la klik gambo kalo nak nampak jelas. kang mata ko rabun kang jgn nak salahkan aku plak ;p kahkahkah. anyway, aku berbesar hati sgt belog aku yg tak seberapa ni dpt tlg org2 yg memerlukan resepi masak ketam, buat kek dan lain2 :)

Err tapi tang pakai kebaya terselak tu ape kes???

;p

p/s: ini scheduled entry. aku masih bercuti
di negara yg hampir dgn malaysia ni (teka, teka ;p).
doakan kami selamat pulang ke malaysia Rabu ni ya.
ade sesapa nak jemput kat airport?? wakaka :D

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha