Tuesday, March 23, 2010

Mana peserta contest ni?

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Hellooo uols, tak nak masuk contest ke? agagaga. ini contestnya:The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :). eh tp aku tak kesah pon takdak orang mau join. sbb dulu masa aku buat pinky lady contest tu, agak mendapat sambutan hangat jugak sampai nak migrain pilih the winner.

So kalo kali ini 3 org join pon dah okay. konfem semua bleh menang. i likeee ;) aku pon tak susah2 nak pilih pemenang kan. hakhak ;p

Okay lah uols, nantikan hadiah spesel dari vacation saya yg bermula 27 - 31 Mac. InsyaAllah ^___^

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. mau join pn.ciare..tp masih mencari pic yg vogieee the vast gitewww!!huhu

    ReplyDelete
  2. akak i nak jOin..hehehe..agaknya contest pe tu ye? xD

    ReplyDelete
  3. saya-saya..nak join..tapi biasalah kan..suka buat keje last minit..join kontest pon last minit=p

    ReplyDelete
  4. ct nak join jgk tp gambo sorang2 tak dak la...
    jom join kontest ct pulak...

    ReplyDelete
  5. Nak masuk jugak....tapi....asal nak pilih gambar je migrain.

    ReplyDelete
  6. eh2..nak masuk la...tapi make sure menang leh tak..hikhik..nanti bile free saye buat yea..

    ReplyDelete
  7. ^^HEHEHEHE saje je gertak korg.okay sila2 join.dateline lambat lg tu :)^^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha