Wednesday, March 31, 2010

masih di perantauan. Hu hu

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Assalamualaikum rakan2. Apa kabar semua? Ada yg rindu i tak? He he. Erm erm aku kat sni sihat2 belaka. Tp perot tak brapa stabil. Almaklumlah, makanan kat tempat org tak sama dgn tempat kita eventho byk yg halal. Sudahnya aku asik mkn pizza. Ateee nak wat camne, sabo je le ye.

Sebest mana pun kat tempat org, aku ttp x sbr nak blk. Huhu. camne la org dok obersea bleh btahan lama. Ssguhnya aku dah mgeletis nak balek ni. Eh! Bkn sbb sni x best tau.....best sgt!! Tp aku just nak balek. Well....aku kan gedik. Wakakakaka ;p

Adeh susah betoilah nak taip berblogging pakai henpon ni. Ehem ehem bau kedai. tetttttt ;p oklah. Aku kat lobby hotel ni, br pas brekpes. Pasni nak kemas2 ape yg patot n checkout. Flight kul 12pm waktu tempatan dan InsyaAllah sampai jam 3pm waktu malaysia.

Doakan perjalanan kami selamat sampai ya!! (amiiinnnn)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. smpat lg berbloging kan...epy vacation sis!!

    ReplyDelete
  2. ciare..fon baru ke bau kedai tu?
    ehem ehem

    ReplyDelete
  3. Welcome back Ciare...
    Ciare...tak sabo nak tengok gambo trip obersea tu...

    ReplyDelete
  4. saya sudah tahu. :) happy 4 u ;D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha