Monday, March 22, 2010

muka sembap

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Termasuk puteri lina (ahli puteri 7), dah bbrp org tegur muka aku sembap. huhuhu. dah lah pipi aku super duper tembam. lepas tu ditambah dgn kesembapan. paham taaakkk? hok hok T__T Oh ya, gamba di bawah adalah ketika berjimba ke downtown cheras aritu. hmm, shopping last menet utk pegi honeymoon babymoon shoppingmoon nanti. ekekeke ;p

Ateee, idak le shopping sgt pon, baik aku shopping kat sana nanti. just beli backpack dgn sling bag sajooo. nak wat camne, situ je yg murah. hahaha ;p

me and Ati my lovely cousin. TQ darling teman aku weekend ni. almaklum le MK keje sabtu DAN ahad yer. harap maklum. tapi aku okay je. haha. nak keluar pon tak bernafsu sgt. so just dok umah. naseb ati temankan, almaklum le aku kan penakot T__T. bila MK balik keje baru kuar berjimba :D

Ini lah hasil rembatan aku. gagaga. comel gile bantal pinky ni. lembut gebu pulak tu. hahaha. okay abaikan. hmmm, teruk betul kesembapan muka aku. ramai lak yg perasan. haih T__T ade tips kuruskan pipi x? nak try exercise dgn chewing gum lah ;p

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. Haah betul la petua nak bg kurus pipi rajin exercise pipi dengan kunyah chewing gum & jgn tdo petang.

    ReplyDelete
  2. ^^kak ili^^ hmm tp xsuke la chewing gum.tido ptg tu mmg takde pon.dah mmg gini dari azali.redha jelah :P

    ^^farah^^ hehe.tu of kossss ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha