Friday, April 9, 2010

the perfect vacation giveaway by ciare :)

Hye all, as I promised in my previous entry (ari sabtu lepas kot), I want to make a new CONTEST :D yeayyy. I'm so happy to make this contest utk pembaca2 ciare.blogspot.com :) Dan ini banner utk contest kali ni, okay x? hahaha. ateee aku mls nak edit beriya.gitu2 cukup lah yek.teehee ;p

aku rasa mcm ada org pernah wat contest ni. bezanya, hadiah utk contest ni aku akan beli masa vacation aku nti :)

okay gang, ini lah terms and conditions utk contest kali ini :)

membuat 1 entri di blog anda yg bertajuk "the perfect vacation giveaway by ciare :)". copy betoi2 nooooo. smiley senyum tu pon ko kena bubuh skali. typing error turut akan direject (kahkah gile kentang mcm cikgu BM pulak garangnya ;p) jgn lupa jadikan ia STICKY MODE okay. (KLIK SINI utk belajar camne nak buat sticky mode entry)

mengcopy banner contest di atas dan meletakkan dalam entri anda. letak kat sidebar sekali dan linkkan ke entri ini.

meletakkan 1 gambar anda sewaktu vacation. gamba tu biar gambar seorang k. tak kesah la posing cemana skali pon. tapi saya suka tgk gamba yg unik :)

lepas publish entry tersebut di blog anda, rajen2 la hantar komen kat sini utk inform yg anda dah sertai contest ini k

itu saje. mudah kan?? hehe

selain tu, sukati la nak cerita pasal vacation ke hape. its up to you lah. nak follow blog ini? sukahati anda jugak lah. tapi digalakkan menjadi follower JIKA anda suka baca blog ini. kalo setakat jadi follower semata2 nak join contest TAK PAYAH. huhu

TARIKH TAMAT: 9 April 2010 jam 11:59 PM

HADIAH: 3 hadiah misteri (mungkin jgk lebih) dari vacation saya yg bermula 27 Mac - 5 April. tak tahu lg nak beli apa. nanti bila saya holiday, saya akan shopping sikit utk anda :) hehe.

PEMILIHAN PEMENANG: cara2 pemilihan adalah mengikut sukahati puan ciare. hehe. saya mmg diktator. kahkahkah XD

pssstttt: of kos ini adalah STIKCY MODE entry
sehingga tarikh tamat iaitu 9 April 2010 :)

Xoxo;
Ciare =)

48 comments:

  1. jom gi godek gambar bercuti2 malaysia..
    ada 3 minggu lagi ni..
    luangkan masa untuk contest..

    ReplyDelete
  2. hmmm.. sangat menarik dan menyokong BBF(Blogger Best fren)saya.. heheheh...

    ReplyDelete
  3. alamak ciare mcm mana nak wat STICKY MODE tu?

    ReplyDelete
  4. ciare..cmno nk copy banner tu???tak boleh nk right click..

    pn ciare nak gi mana ni??bestnyer bercuti lama...

    ReplyDelete
  5. ^^rdna^^ erm takpayah right click la syg.click aje terus gamba tu.biar dia open in a new window.pastu br copy

    ReplyDelete
  6. aaah la ciare..lupa plak...
    hihihii...

    ReplyDelete
  7. i dah masuk u punye contest ye....:)

    ReplyDelete
  8. ok fashya. u 1st contestant, kalo takda peserta lain, konfem menang punya. hahaha :D

    ReplyDelete
  9. yeah best..best...tunguuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. kak ciare...tguu ye..

    fi nk join gak contest ni..

    arap2 menang la
    haha~

    ReplyDelete
  11. askum..

    hai dah ada en3...ntah mana silapnya ilang lak en3 tu..bye..


    http://zamzura1405.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare_20.html

    ReplyDelete
  12. ok Cik Puan Ciare :) i dah join..link nya di sini ^_^
    http://oneloveintwohearts.blogspot.com/2010/03/gedix-gedix.html

    ReplyDelete
  13. ok cik puan ciare :) i dah join diz contest! 1st time okeh ^_^

    link di sini --> http://oneloveintwohearts.blogspot.com/2010/03/gedix-gedix.html

    ReplyDelete
  14. okay okay. dont worry saya sudah menerjah ke blog2 yg menyertai contest ni. tp sorryyyy sgt2 kalo tak sempat nak komen yek. soriii

    ReplyDelete
  15. SALAM kenal,
    sy join contest ini

    http://ciare.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  16. aduiiii tak sempat la nk bt entry psl ni..tp takpe next week free sikit kot..lmbat lg kan ciare tarikh tutupnyer..

    ReplyDelete
  17. wahh..ape hadiahnye..nak join jugak la..bg hadiah yg comey2 ye;)

    ReplyDelete
  18. Ciare,
    Dah join dengan bangganya..
    http://ilizuki.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  19. salam..saya nk join u contest...

    http://amnor-boutique.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  20. Salam kenal..

    Aduiii.. pecah perut Kak Nida baca n3 ni.. kelakar bangat dong..hahahah (sambung gelak)..bestlah :)

    Kak Nida nak join jugalah sebab tuan punya blog ni best n kelakar... tapi kena cari gambar dulu ni....

    ReplyDelete
  21. yunk...ni link N..

    http://ayein0905.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    tq..

    ReplyDelete
  22. Dah Join.......

    http://dqaseh2u.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  23. Salam Ciare..

    I'm coming again...

    Ok Kak Nida secara officiallynya join.. mudah2an ada rezeki

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  24. okey, fit pon dah join..hehehe

    http://azhafi-83.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  25. izan join

    http://izancute.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  26. ciare..dna join gak

    http://rdna-sfl.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  27. saya dh join tp xtahu saya memenuhi syarat tak..nway,good news when someone do contest online..kn bgos final exam pon online..hik3

    ReplyDelete
  28. salam..

    hi Puan Ciare! i selalu je view ur page but i forgot nk follow. now i da follow.

    i pun join ur giveaway. this is the link:
    http://missfanaqila.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    jgn lupa view tau.

    salam kenal.

    ReplyDelete
  29. salam..

    baru join contest ni....b4 ni pun pernah join contest yg you buat jugak..yang pink contest tu...

    I minat vacation...so dah naik rambang mata nak pilih gambar mana ni...feel free to visit my blog..

    http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  30. TERIMA KASIH SEMUA YG DAH BERSUSAH PAYAH BUAT ENTRY UNTUK CONTEST NI.CIARE DAH PON TERJAH BLOG UOLS.TP MAYBE TAK TINGGAL JEJAK.DONT WORRY,SEMUA PENYERTAAN DITERIMA.

    ReplyDelete
  31. salam ciera.. cuba utk join.. terjah yer.. ciera.. kalo blh trima gambo sy n anak.. sy nk tuko ni...
    hehehhehe..

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciera.html

    ReplyDelete
  32. pn ciare,i join contest you.entry dah lama ade cuma tak komen kat entry you je.join tau

    http://fieda0102.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  33. hai... salam..
    saya juga dah menjoinkan diri.. silalah sudi sudian untuk menjenguk ya! tima kasih...

    http://ciare.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  34. salam..nak join gak..check it out ya...

    http://princess-williana.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  35. salam kenal wak...
    kite pon nak join kontes ni gak...
    ni link entry kite:
    http://ciare.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    nanti review erk wak... tengs...

    ReplyDelete
  36. salam, dah join giveaway...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    tq so much...:D

    ReplyDelete
  37. salam kenal n salam giveaway
    jom terjah cni
    http://bukhairiah2.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  38. yeay saya dah join ^^,

    http://didieadila.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    dah review roger ehh..thanx :)

    ReplyDelete
  39. saya dah join sila ke
    http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciera.html

    jom follow blog saya
    http://miemieyslamzer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. dis is mine

    http://ennonbesh.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  41. http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ni link nye ek

    ReplyDelete
  42. salam ciare..

    he..he.. dgn lajunye aisha menJOIN contest ni.. harap di terime..

    ni link aisha
    http://adyshariz.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  43. http://syahirasyahira.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    assalamualaikum ciare,

    i join your contest again. wink.
    go girls!

    ReplyDelete
  44. Hi dear! I wanna joint your contest and this is my link...

    http://neenaanuar.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    Feel free to visit yeah! thanks! :D

    ReplyDelete
  45. alamak..
    xder maser free lar pulak..
    cpatnye tarikh tutup...

    ReplyDelete
  46. ok saya join juga

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    terima kasih..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha