Monday, March 15, 2010

Perihal mimpi

Haih, tak tahu la kenapa. slalu mimpi manusia2 yang aku tak terimagine utk mimpi kan dia. hahahaha. lawak kan. aku jugak penah mimpi bukan2 mcm bertemu dgn blogger yg aku suka baca blog dia sama ada secara silent atau tidak silent. yang kelakarnya dalam mimpi tu bukan main bestfriend lagi padahal dalam dunia nyata, blogger2 tu tak kenal aku pon. hahaha :))

Dan yang paling tak suka bila termimpi orang2 yang aku tak mau ingat dah kewujudan dia dalam hidup aku. time berjaga aku tak penah plak teringat2 makhluk tu, tapi bila dalam mimpi selalu pulakkk dia muncul. aahhhh aku tak suka!!

Mimpi mengerikan? harus la ada. aku selalu mimpi mcm2 la psal jenis hantu ni. selalu mimpi hantu datang time aku tidur lepas tu dia mcm tindih2 bahu aku (sbb aku style tido mengiring) pastu aku rasa panassss aje. panas sbb hantu rapat dgn aku ke, tak pasti la mcm mana. tp ala2 ngeri la. Ada sekali tu aku mimpi hantu datang sampai aku menangis2 nak lari dari hantu. bila aku terjaga, memang aku menangis pon. hahaha. gila!

Bulan lepas MK penah mimpi aku pregnant bbrp mggu sebelum kejadian hitam tu.hehe.mcm jadi kenyataan pulak mimpi dia. agak2 bulan ni dia ada mimpi lg ke?

mimpi oh mimpi

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. husband i mimpi i pregnant gak masa i nak pregnant dulu. macam instinct r kut..hehe

    ReplyDelete
  2. i penah dgr or baca kita bermimpi ni sebab otak still berfikir walaupun tgh tido.org yg mimpi tu bdnnya nak rehat(tido) tp otaknya xnak rehat(otak xtido)

    ReplyDelete
  3. ^^farah^^ tuh la psl.instinct seorg suami :)

    ^^mrs adam^^ hmm ni pon btol jgk.tp yg peliknya kekadang kita mimpi pasal benda yg kita tak pikir pon time berjaga.pelik dan ajaib bukan :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha