Tuesday, March 16, 2010

perkhabaran sedih.......Alfatihah

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Aku baru dpt berita mengejut lagi terkejut. teman sekelas sepupu aku kat uitm nun meninggal dunia dalam tidur. terkesima aku mendengar berita ni.
Eventho dia hanya classmates Ati (sepupu aku) tp aku ni rajen hangout dgn geng dia. kira mcm dah kenal each other la jgk. siap penah naik eyes on malaysia dan ice skating lg dengan arwah. errr T___T

Maka, pemergian dia harus lah membuat aku sentap seketika. huuuu. Nama pemes arwah adalah Dauz. adoi...aku dah anggap mcm adik2 je dia ni. muda setahun dari aku rasanya.

Aku try cari2 gambar arwah dlm hard disk aku tp mcm nan ado pulak. Ati cerita yg arwah meninggal dalam tidur. time nak pegi praktikal pg tadi arwah tak bgn2. kwn2 lain masuk bilik dia dan tgk dia dah 'tak ada'. Ya Allah. sedihnya :(( Aku pasti awek dia si Fiza tu lg lah sentap. Sabar ye Fiza......berdoa utk arwah moga dia tenang di 'sana'.

Mari kita sama2 sedekahkan Alfatihah. Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan mereka yang beriman. amin aminn Ya Rabbal Alaminnnn

p/s: ya Allah, tetiba aku rasa kerdil.
mcm mana jika besok pg aku bgn dan sedar2
aku dah berada di alam barzakh. nauzubillah.
Ya Allah ampunkan dosa2ku........

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. AL-FATIHAH...
    takziah pada keluarga arwah

    ReplyDelete
  2. takziah..agak terkejut la dengar cite ni..

    tp atok yani pon meninggal masa tido...yani xsempat kenal pon..so xsempat nak sedih la

    eh kalau kita mati..blog kite cane eh??huh

    ReplyDelete
  3. Takziah..maut memanggil tidak kira tua atau muda..AL fatihah

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha