Tuesday, March 2, 2010

Research about ____________

Huhu. oleh kerana sepanjang hari semalam dan hari ini, network to server ni berong. maka semua kerja ku tergendala. haiyaaaa. susah wo0o0. tgh byk keje gini ada la pulak mcm2 hal. dah la aku nak bercuti lama ujung bulan ni. dia pegi main2 plak server ni. PM (bkn prime minister okek) nak sound2 suh buat keje cepat ni. nak wat keje camana bos oiii?? server ni mampus ko bkn amek pot pon. huh (-_-") naseb ah bukan scope keje aku utk betol2 kan server ni. maka? goyang kaki lah. weeheeee. hmm arini goyang kaki la, besok server nak elok nak goyang bulu ketiak pon tak ada masa tau. huhu perumpaan je tu. ada ke org goyang bulu ketiaks?? hekhek ;p

So, oleh kerana tak ada kerja aku membuat research tentang destinasi percutian kami nanti. yahooo (eh org tua2 kata jgn seronok sgt nti last2 sekali menangis. ok ok tak seronok sgt. cool cool ;p). eh tapi nak seronok jgk :D sbb ini adalah kali pertama kami nak naik kapal terbang a.k.a belon sama2 MK. sebelum ni kalo naik flight terpaksa pegang kerusi kuat2 kerana aku ni penakot orgnya. so nanti dapat peluk laki aku kuat2 masa flight nak berlepas dan mendarat ;p motip??? mcm la atas bumi ni ko tak bleh peluk2?? huhu. ateee nak merasa peluk2 di atas awan ;p adeh byknye perkataan peluk?? mcm tak sesuai pulak utk bacaan umum. teettt ^__^

dah abes 10 mukasurat aku conteng utk buat research. hehe. ateee excited la katakan :) MK pon almost tiap hari ckp kat aku, "syg ujung bulan ni kita pegi _____. bestnyaa". abes laa dia lebih excited dr aku. konfem ah dia shopping lg sakan dari aku nanti. tgk la nanti kalo tak percaya T___T

Adeh, sebenarnya aku taknak cerita psl our vacation kat sini. mcm tak surprise pulak. tak apa, yg penting tak nak gtau aku nak pegi mana ;p nanti korg nak kirim mcm2. hehe. ateeee sedara mara pon dah kirim mcm2. kalo lebih muatan nti aku caj baekkk punya. i kedekut sket plus kejam. muahahahahaha :D tak apa, dorg kaya2 so bleh caj mahal2. tettt ;p

Dan selang sehari lepas pulang dari _____, aku akan terbang pula ke bahagian utara dalam peta dunia. erm ada 3 cop la kat passport tahun ni. bagus, xde membazir aku wat passport :)

So skrg nak buat research pasal destinasi kedua pulak. chayok!

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. wahhh yunk..N ni passport pon nn ado..cane nk g honeymoon ni..

    ReplyDelete
  2. Besntnya Ciare..suke betul bile dengar pasal jalan-jalan ni...

    ReplyDelete
  3. Pergi honeymoon vacation ke.Bestnyeee:)

    ReplyDelete
  4. ^^N^^ haaa g wat paspot cepat =D

    ^^kak ili^^ alaa 1st time ni.kak ili msti da honeymoon ke mcm2 tempat dah kan?:)

    ^^ayda^^ gitu la nampaknya.moga2 xde aral melintang la nti. nak sgt2 pegi ni ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha