Monday, March 8, 2010

Selingan waktu petang. lapangkan minda.

Isk dah petang2 gini baru aku ada mood nak berblog. hehe. sori la weh, agak susah rupanya nak menjadi blogger tegar ni. tak apalah, aku jadi blogger suam2 kuku cukup lah yer ;) okay lah tak mau buat entri complicated sangat. tak baik utk kesihatan minda tau (sila jawab TAHU dalam hati.hehe). ateeee nak tulih psl ape? apa2 jelah ek.

ehh? ada org rupanya dlm gamba ni. tgk ape tu yang?? khusyuk semacaaaam jek. biar betik laki aku ni (ehh tetiba aku feeling muka MK mcm baby..hehehehhehehe. comelnyaaa ;p). langsung tak perasan bini kat sebelah. kecik ati i ;p

tamak bukan?? tv dia conquer, laptop pon dia conquer...ini tak bleh jadiiiikkkk. heh ;p tak apa aku baring jeee. tgk je tv sampai terlelap. kdg2 sampai pagi bergelimpang depan tv hukhuk (eh bukan sokmo ke? ;p)

yeayyy mcm dah berjaya pakai menu autofocus ni. bukan senang tau nak pakai menu autofocus kat digital camera biasa. kalo DSLR tak apa lah bleh main set set utk focus. kalo autofocus ni ikot naseb lar. kadang jadik kadang fail! haha ;p so utk gamba di atas, sekuntum bunga telah difocus dan bunga2 yg lain adalah blur. haih. tetiba nak ubah cita2 jadi photog pulak. tapi tak ada modal la beli DSLR. ada sapa nak sponsor?

;p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. hoh.. sama la kite.. bile tah nak beli DSLR.. hajat ritu nak beli.. danak beranak plak nnt..

    so kene la utamakan yg penting dulu.. :p

    ReplyDelete
  2. comei r layout baru ni..sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  3. ak pn teringin nya nk pkai DSLR tue..tp apekn daya..fulus x de maaa..^_^

    ReplyDelete
  4. uu...dslr mahal..xpe..dgcam bese klo pndai amek shot..pndai gune pon ley nmpk tbaekk ok..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha