Wednesday, March 10, 2010

travel kit utk cuaca panas :)

Fuhh fuhh ~~ dasat giler ah cuaca panas skrg ni kan? tambah2 lg aku yg antibodi lemah ni mmg cepat bebeno sakit. demam sokmo. hukhuk. atee selain ubat ubatan kita kena ada gadget utk menyelamatkan diri huhu ;p

comelkan this pinky lady?? eh silap. pinky stuff. hehe. ateee kerana kecomelan dia ni lah aku beli dia. yeayyy. bila nampak, terus mata bersinar2 (mcm ala2 sinchan ;p) dan terus bayar. hehehe ;)


apekebenda nya ni? ateee semua org dah tau kot. slalunya org beli utk baby. sangkut kat stroller utk mengelakkan bayi panas. tp aku ni nak beli utk diri sendiri. so? kebetulan masa beli ni, kat downtown cheras. ko tau2 jelah betapa panas nya suhu kat situ. berpeluh2 ketiak. maka bila beli mende ni, sejuukkkk sket :p


senang saja. masukkan 2 bijik bateri size AAA dan tekan ON. trrrrrrr...terus sejuk. hihi


comelkan dia mengeluarkan angin. hehe. comellll. pink gitu. i likeee ;)


tgk model aku ni? aritu mula2 pndg sinis kat aku sbb mcm budak2 but now dia pulak sakan pakai. hellooooo pulangkan balek kipas i tuu !!! T___T

;p

so kalo utk pegi travel dlm ms el-nino ni sesuai sgt lah bw kipas kecik ni. terutama yg bwk baby :) chow!


Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. mmg sesuai..nak2 kt kenduri kahwin..hehehe..

    ReplyDelete
  2. nak gak..tlong belikan 1 untuk fi bley?pos..fi bank in duit nti..huhu

    ReplyDelete
  3. ^^dee^^ betol la kak.org lain berbuluuu je tgk.jeles lah tu.ekekeke.kalo dpt mende ni sbg door gift pon okey gak.hiks ;p

    ^^fifiey^^ r u serious?u dok mn?i maybe lg 2 weeks mau pigi downtown lg.

    ^^N^^ nak bebetoi ke ni?huhu.jom jom g downtown :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha