Tuesday, March 23, 2010

Trip to Ho Chi Minh is cancelled

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Bukan cancel kerana trip itu cancel tapi cancel kerana aku yang mengcancelkan diri aku dari trip itu. haha. Eh lupa bagi salam,

Assalamualaikum.

Aku rasa pernah cerita kan? company trip ke Bangkok cancel sbb kat sana huru hara. Then, bos decided nak pegi Medan, tp cancel jgk sbb kononnya ada gunung berapi mula aktif (aku tak tahu betul ke tak tp ini yg diberitahu), then last decision pegi ke Vietnam, Ho Chi Minh. emm camni ke eja Ho Chi MInh? ah belasah lah! malas nak google ejaan sebenar ;p

So skrg ni, trip tu still ON tp aku yg mengOFFkan diri aku dr trip itu. since MK tak ikot aku malas nak menyusahkan my opismates kalo apa2 jadi kat sana. hehe, ok ok i know uols da nasihat xyah pegi kalo MK tak pegi kan? baekkk, saya menurut perintah! :D

Tak apalah, yg penting vacation kami yg bermula sabtu ni sampai rabu depan masih diteruskan. InsyaAllah. semoga segalanya dipermudahkan Allah. kita merancang Tuhan yang menentukan segalanya. jadi, kita berdoa dan berserah saja kpdNya :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. huhuhu..dimana lah kamu nak bercuti ciera..berahsia sungguh=p

    takut paparazi kejar eh?

    ReplyDelete
  2. epy vacation yunk..lame tu...honeymoon lg ke...hihi

    ReplyDelete
  3. ^^farah^^ alaa bkn berahsia sbb ape pon.nti org ckp poyo lak mcm pegi ke jepun ke ape T__T

    ^^N^^ honeymoon+babymoon+shoppingmoon :)

    ^^ann^^ xpelah ann, xde rezeki.lenkali bleh pegi b2 dgn tuan MK :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha