Saturday, March 27, 2010

The vacation begins today :)

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Oh, sebenarnya ini adalah scheduled agent. InsyaAllah waktu entry ini dipublishkan, kami dah selamat sampai ke destinasi percutian. ke mana? alahai dekat je kot. bukan paris ke UK ke....pegi tmpat yg mampu jer. uhuk uhuk ;p

Nanti la bila aku balik tanah air, aku cerita lah aku pegi mana k. harus lah ada berdozen2 entry bergambar utk tatapan rakan2 sekalian :)

Oh jg lupa, contest yg saya anjurkan masih berjalan. sila KLIK SINI utk tinjau2 contest tu. rasa nak join, join lah. hadiah tak seberapa pon. even i pon tak tahu nak bagi apa pada anda. adiah tu akan dibeli masa aku bervacation ni. so, chaiyok lah join contest ya! :)

one more, doa kan perjalanan kami pergi balek selamat ya. dan semoga kami sihat2 saja di sana serta dijauhkan dr perkara2 tak diigini. insyaAllah.

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. wahhh bestnyer sis..
    nak ituttttt,,hu3
    pe2 pun slmat pergi dan balek. =)

    ReplyDelete
  2. Semoga happy kat sana & pulang dengan selamat...amin.

    Ciare, rajin betul..siap buat 'homework' dulu sebelum pegi.Kak ili pun nak jd rajin camni.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha