Thursday, April 8, 2010

arini MC

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

arini aku mc (ulang tajuk). pagi tadi da bangun. siap2. tetiba aku tersandar kat sofa. ughhh!! pedihnya ulu hati. malam tadi dah mengadu domba kat mak. mak ckp mayb aku gastrik kot. atee dah dekat 2 minggu aku tak makan nasik. dlm 3 mggu ni ada dlm 3 kali je makan bubur nasik. but still not nasik kan. huk huk :(

jadi tadi, doktor dah bg la ubat gastrik pd aku. haih. ubat putih tu mana sedap. rasa telan air kapur. yek!! tp xpelah, aku telan2kan jugak nanti. sakit weh kalo pedih ulu hati. 1st time la rasa gini. aku tak penah2 gastrik sebelum ni. ateeee makan ontime. nasi 2x sehari. kekeke ;p

melayu pure kan. mana mampu idup tanpa nasik. ni dah tak makan nasi sket terus gastrik. apedaaa!! lemah betol. hihi ;p

elain tu aku jugak sakit gigi. gigi bongsu aku yg kat ujung skali ni mcm dah terkeluar paksi. terus mcm tercucuk pipi aku yg tembun ni. cisss!! lg laaaa bertambah2 tak selera nak makan bila sakit gigi.

ok ape2 jelah. akau nak makan ubat gastrik pastu nak makan western meal. eeceecece ;p tak dapat mkn nasi aku makang western. yippieeee ;p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. bila tak sihat mmg nasi get off huhu.. but takpe2 buluh kurus.. eh tapi jangan lar gastrik gini.. aiyakkkk!!!

    ReplyDelete
  2. haaa... layan western ok gak tu! ;)
    apa pun moga ciare akan cepat sembuh dari ya!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha