Tuesday, April 27, 2010

buah hati pengarang jantung kami


Gamba ni diambil 2 minggu lepas masa aku balek perak gara2 nak mkn ketam yg paklang tangkap. lalalalaa ~~ Actually, masa pegi bandung, aku ada beli la ole2 utk si kecik ni. utk kyra, 1 set jubah dgn tudung. dan kyrin, ala2 jubah jgk tp set dia ada baju dan seluar.

Bukan main happy (especially kyra@kakak). bila aku kuarkan aja adiah ni terus dia melalak2 nak pakai

kyra "akak nak pakai akak nak pakaiiiiii...."
mama dia "kakak tak mandi lagi, mcm mana nak pakai baju baru?"
kyra "kakak nak mandii..."

haha, sudahnye pagi buta dia mandi semata2 nak pakai baju baru ;p yg lawaknya, dia telah merampas tudung adik dia. dah terus tak matching kaler caca merba. haih. layankan ajelah. skrg ni maksu larat lg la layan korg, nanti maksu dah ada baby, lu pikir la sendiri. kahkahkah ;)

whatever it is, rindu laaa kat bdk2 ni :D

p/s: yeayy ujung bulan ni ada cuti2 malaysia dgn suami tercinta. hikhik.

p/s/s: org lain keluar. bos belanja. aku? dok je kat opis. nak tidooo :p

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

  1. mmg kadang2 seronok layan bebudak ni...mcm2 perangai..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha