Wednesday, April 21, 2010

Bulan kejatuhan

Eh eh nape tajuk tu? ok ok nak tuka jadik new moon lah. teehee. ish tetiba rasa tak sabar nak tgk sequal twilight bulan 7 ni. eclipse yeayyy :))

Okay. apa2pon aku nak menggelarkan bulan ini sebagai bulan kejatuhan ciare's land. napa? sbb entri paling sikit douhhh. so not me lah. kalo ikotkan sebelum ni, sibuk ke sakit ke entry jalaaan. wakakaka. tapi ini serius (jgn nyanyi nada wonderpet aku benci!), aku betul2 down akibat tak sihat.

selain kejatuhan ciare's land. ia juga merupakan bulan kejatuhan prestasi kerja aku. bulan ini adalah paling terbanyak aku MC. mintak maaf bos. walaupon bos paham, aku hrp bos betul2 redha dgn MC2 aku ni. byk helai btol aku nak submit MC jumaat ni. segan mak :((

selain kejatuhan di opis, ia jugak merupakan bulan kejatuhan prestasi bibik. eh apa tu? haha. i mean, bulan ni aku langsung tidak meneruskan kerjaya aku sbg surirumah. aku biarkan terbengkalai mcm belalai gajah yg tak dibasuh aje (??? sounds weird huh). segala2nya bersepah. dan aku benci kalo tetiba ada tetamu nak dtg umah dlm keadaan mengejut. at least give me 4 hours okay nak kemas sket umah. dan paling lawak, sape dtg aku bg air masak je. sekian terima kasih. well, gas agak jimat bulan ni. hehe

selain kejatuhan prestasi bibik, bulan ni jgk prestasi sosial ku merudum. no jalan2 (except bandung arr sbb itu paksa rela), no cinema, no uptown downtown, no shopping (hasilnya duit aku berkepuk2 lg dlm bank. jimaaattt weh kalo x shopping ;p), and NO to everything. apatah lg kenduri kawen, awal2 dah bye bye.

okay la mls nak tambah lg nanti nampak sgt bulan kejatuhan di timpa tangga (sekali lg ayat pelik). oleh itu, paipai.

p/s: chat box aku dah remove. so ada apa2 email saja ke narapidana84@yahoo.com. facebook aku jugak MAYBE akan dideactivatekan sampai mana aku nak.

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. nape ni wehh..jatuh jatuh ni...x sehat ke..?

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sihat dan mood berblog datang balik..take care

    ReplyDelete
  3. ala cian nye... smoga bulan kenaikan akan datang esok.. moga menjelang sinar keceriaan nanti.. dont sedey2 key

    ReplyDelete
  4. kenapa ye.....jgn la malas2 mcm ni.....hidup ke cergas

    ReplyDelete
  5. jatuh cinta??

    HEHEHE..lama xsinggah sini...singgah sini baca entries...

    ReplyDelete
  6. heheh.. takpe kejatuhan pun, still ada untung sebaliknya.. bukan senang duit nak berkepuk tu..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha