Tuesday, April 27, 2010

contest oh contest !!

em nak ckp ke tak nak? nak ckp ke taknak? huhu.

okaylah, nak dijadikan cerita, aku ada dpt hentaman dari bbrp pihak yg tidak diketahui dari mana asal usulnya. hmmm.....dan haruslah, hentaman itu berbentuk kutukan terhadap judgement aku memilih pemenang contest aku wat aritu. uhuk uhuk :((

actually, ada dlm 3 komen yg aku reject sbb komen dia tak berbaur mesra alam. pastu sempat tgglkan komen dekat shoutbox aku. arghh!! harus lah aku jadi diktator kan. komen ko aku reject, komen kat chatbox pon lgsg tak nampak sbb aku dah remove chatbox. yipppeee!! haha

anyway, aku tak kisah pon kalo ada yg komen dia suka A, B dan C tapi aku pilih D, E dan F. itu xpelah sbb minat manusia lain2. so apa yg aku pndg cantik tak semestinya org lain akan pndg cantik jgk. komen2 camtu xpe, aku approve je :)

Errr, tapi kalo ckp mcm

"X tu tak patot menang lah. ada byk lg yg cantik" ~~ erm yg ni xtau la dia pandang cantik tu tang mana. sbb aku mmg tak pndg lgsg cantik tang muka. aku menilai keseluruhan gambar dan keunikannya. dan jgk, komen dia sgt2 akan mengecikkan hati org yg aku dah pilih sbg pemenang. apedaaaaa

"ooo ni pilih kroni2 ni" ~~ okay ni aku mmg dah agak sbb aku ada mention aku kenal 2 dari pemenang itu. duhh!! sgt2 x matang okey org yg komen ni. kalo bestfriend aku skalipon join tp gamba dia tak best di mata aku, ttp tak menang hokkeyy. aku ni bkn kaki kipas kwn. haih susah betul la. pasni kalo nak buat contest, kena ckp "kawan kawan tak boleh join" kot. hahahaha

dan lg 1 komen tah hapa tah. malas nak ingat2kan. kang wat sakit ati (padahal dah sakit ati dah ;p)

okay lah, sebenarnya mcm tak nak cerita dlm belog. tp TERcerita jgk. kahkahkah. so kpd anonymous2, jika anda jujur takyah la jd anonymous. kalo ada account blogger pakai jelah. aku bg anonymous komen sbb ada few friends yg rajen komen tp dorg xdak account. bknnya utk korg membuat kritikan percuma! hukhuk

p/s: merajuk. lepas ni TAKNAK buat apa2 contest dah.

Xoxo;
Ciare =)

11 comments:

  1. ala ciare.. jgn la merajuk.. nanti x bleh join kontest dh.. T_T

    ReplyDelete
  2. Ciare...
    Plz plz plz jangan la merajukkk....
    Bagus delete tu...buat sakit ati.

    ReplyDelete
  3. Ari tu ada gak masuk contest dalam blog ciare..tp saya tak menang pun walau pun kami mmg kenal rapat....mmg tak ada unsur2 pilih kasih....kalau ada pilih kasih dh tentu i menang...tp tak menang pun...hehehehe

    ReplyDelete
  4. Kali ni tak sempat nak car igambar2 cun2 tu yg tak masuk tu...

    ReplyDelete
  5. hehhee..dah agak dah mest ade yg tak puas ati..biase la tu ciare, kadang2 cantik di mate kite buruk di mata org...kadang2 ade yg tak puas ati ade yg phd..hehehe..tp nasehat kepada yg mereka2 ini ialah toksah la komen jugdement org..kalau ko sibuk sgt nak jadi judge ko buat contest sendiri..haaa..pilih la mane ko suke..kan kan kan..;p

    ReplyDelete
  6. kite pon x kenal awk... x pernah smp ke sini pon sblom tau contest ni... tp kite terpilih jugak... so, konsep pilih kasih x tepat... hu3...
    #tp x kecik ati pon kalo ade yg nk ngutukkk x mati dek kejian... x hidup dek pujian! ngehehheee

    ReplyDelete
  7. ish2 tak sngka ada yg tak puas hati yer ciare..bkn ke msuk tu just for fun..klu menang means rezeki klu tak menang takde rezeki la..ishhh apedaaa..

    ReplyDelete
  8. dah kita yg buat contest so ikut suka kita la nak pilih sapa yg jadik pemenang..
    klu tak, suruh je yg tak puas ati tu wat kontest sendiri..sendiri join.. sendiri menang baru dia puas ati kot..

    ReplyDelete
  9. isk isk...mereka2 ini..jeles la tue..eh buat lagi erk..nanti anul nak masuk gak...

    ReplyDelete
  10. erm..xpatut betul sape yg cakap camtu..suke ati la nak kasi sape menang..
    jgn la merajuk..n jgn la xwat kontes lg..
    seronok de kontes ni..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha