Friday, April 9, 2010

Harini last day yer

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Hye hye. Arini adalah last day utk contest yg aku anjurkan ni. iaitu The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :) ni haa.

sape yg dah join? mekasih. yg nak join, still ada masa lagi. insyaAllah tghri ni aku akan list kan semua contestant yg join. takat ni aku tak reject pon mana2 peserta eventho penyertaan korg tak mengikut piawaian. tapi aku belasah je. aku kan baik hati.

bila nak umumkan pemenang? erm itu mungkin amek masa. walopon peserta takde lah sampai 100 tp aku tetap akan amek masa lama sket kot. adiah dah ada. tapi kesihatan aku skrg ni membataskan aktiviti sosiol aku di intenet. aku hadap laptop takat wat keje je. nak hadap lama2 bleh penin tau.

apepon, kalo korg nak tau pemenangnye cepat, silalah doa2kan aku baik2 aje. amiinnn :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. ye..ye.. takpe, tunggu sihat dulu pon takpe, jgn dok pulun jugak wlaupun tgh tak sihat nih!
    apa pun.. get well soon ya! :)

    ReplyDelete
  2. nervous..hehe
    Get well soon..

    ReplyDelete
  3. smoga chat cepat.. dpt result cepat.. kui3...amin..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha