Wednesday, April 14, 2010

Malam berinai


Gedikkan? tetiba mau berinai segala. huhu. and the worst part = inai tidak menjadi!! ugh, rasa nak sepak je kat penjual inai tu. huuu. actually aku applied dua kali inai ni.

kali pertama warnanya mcam &%$#@*& okaaaay. so basuh2 tangan dan rasa tak puas hati datang. maka lepas tu aku taruk lagi sekali.

hasilnya?? hmm mcm gamba di atas tu lah. menyampah aku tgk. yg paling kritikal, inai ni dah hilang pon dari tangan aku skrg. 3 hari je tahan beb. dia mcm melekat kat permukaan atas kulit je. tak meresap ke dalam pon. bila aku tenyeh2 jari inai nya bleh tercabot. ^%$#%$$

tak pa lah, yang paling penting, daku sukak sama bau inai :))

p/s: muka ku adalah sembap dan pipiku tembam sebelah!!

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. LOR...berinai upenye dia ni... eh..ciare.. mau inah mekah yang tube tu tak..? ann ade je....roger hokay

    ReplyDelete
  2. ups! igt ipload pic malam berinai masa kawen dlu. da salah anggap ngan title.

    i pun da lama nk berinai. tp blm terbuat2 lg. igt nk g ahad ritu kat stadium melawati, sbb DayuDesigns ade wat ukiran inai percuma kat Naza Kia Family Fiesta. tpi xg.

    neway, nice blog. suka baca cerita2 u. salam kenal.

    ReplyDelete
  3. pakaila inai daun tu.. tapi berusaha keras la sikit untuk nak tumbuknya.. tapi baunya lagi best la dari inai serbuk atai cair tu..
    biasala inai segera ni segera la ilangnya.. nak kena sental berlapis2 tau..

    ReplyDelete
  4. huhu..xpe..nanti hilang la tu~ ciera, i terlepas u nye contest!

    adeh..xpe..u buat lain kali i masuk=(

    ReplyDelete
  5. ciare aku rs ko mcm lain macam. adakah ko pegnen lagik? anak buatan bandung mungkin? auww

    ReplyDelete
  6. N nti kawen x mo pkai inai y cepat ilang..nti ilang feel br kawen..hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha