Sunday, April 4, 2010

Mintak Maap Semua

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Atas sebab2 tertentu, belog ini akan sedikit (mungkin jugak banyak) slow dari biasa. Err harap2 tak terus terbungkang begitu sahaja. huhu. ada sapa2 willing nak jadi secretary i?? ;p idea dalam otak mencurah2 ni. tapi nak menzahirkan idea2 itu ke belog..wallahualam.

Saya tak sehat sgt. nanti2 kita ketemu lagi ya.

p/s: but dont worry, contest (The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)) masih berjalan.
sape belom join bleh join cepat2 :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. i da join contest. tp u x view lagi pun...

    i'm waiting... semoga cepat sihat ek?

    ReplyDelete
  2. ^^FANAQILA^^ actually i dah view tapi dah tinggal jejak je.TQ sbb join.

    tq sbb wish cepat sihat.tp nampaknya sakit ni lambat pulihnya.amek masa hampir setahun.hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha