Thursday, April 29, 2010

No more

sapa yg kenal aku, maka dia akan tahu tabiat di luar tabii aku yg suka gigit kuku secara ekstrem. ekstrem bagaimana? cukuplah jika dipendekkan cerita, bahawa kejadian kuku aku berdarah itu normal kok ;p

tapi skrg??? kuku jari jemari i sgt molek okayyy. yahooo :P aku dah tak koser nak gigit kuku tu. rasa mcm &%$#*@ ape ke bengongnye aku gigit kuku selama hari ini? (tau tak pa)

Aku rasa since before pegi bandung lg aku dah stop gigit kuku. sila ucap tahniah :)

Anyway, speaking about bandung, baru ku teringat aku tak buat lg entry2 psl bandung eh? well, rasa mcm dah lapuk pulak. dan secara amnya mengikut hormon terkini aku ni, aku tak suka kan bandung. kahkahkah :P dan aku tak bercita2 utk pergi ke sana. ever. aku rasa mcm taknak pegi dah indonesia. ya ampun, gila teruk la perangai aku ni. molek sket bleh dop?

Ok ok, bulan 5 ni kita cuti2 malaysia je lah ye sayang. mmmuuahhhh ;)

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

  1. APa sal tak nak pi B****g ? nk pi tp tak nak lelama dua hari cukup...Tahniah..Tahniah dh tak gigi kuku.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha