Sunday, April 11, 2010

perihal contest

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)

Assalamualaikum.
amboi2 uols, tak sabar2 ye nak tau pemenangnya. huhu. sabaq sabaaaaq. sebelum apa2 sila check la peserta2 contest kat SINI. sesungguhnya kesihatan aku btul2 membataskan penilaian utk cari winner. sbb aku tak bisa kok nengok belog lama2. penin penin.

Jadi, aku nak pikirkan cara alternatif lain mcm mana nak pilih pemenang. takkan nak buat lucky draw kot? atau pon nak buat cara vote? kalo nak suruh judges tambahan tlg mcm susah plak. ada sapa2 nak jadi judges ke? huhu

Adoi. kalo korg tak sabar, aku lagi tak sabar nak umumkan pemenang. nanti lama2 berhabuk lak adiah korg ni. huhu

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ala sis..xpe je..take ur time k.. :)

    ReplyDelete
  2. hye... ciare.. ini link kita.. dapat kan?.. tengkiu ya!

    http://kellazule.blogspot.com/2010/04/perfect-vacation-giveaway-by-ciare.html

    ReplyDelete
  3. alahhh da tutup ke contest tu? tetibe teringin nak join ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha