Friday, April 2, 2010

Trip to Bandung Day 1 - Arrival

Nak join contest anjuran puan ciare tak? Meh join ramai2.
The Perfect Vacation Giveaway by Ciare :)


Okay itu saje. haha. percayalah aku tak posing byk pon time kat sana. rasa tak lalu nak bergedik2 ni. lgpon gamba aku byk dlm koleksi kak ina. nanti lah nak copy dari dia. tunggguuuu :D

tambahan (tidak ada kena mngena dgn vacation):
ye ye aku sedar ketembamam aku dalam gamba di atas. bukan dalam gamba je, kalo jumpe face to face ko bleh pengsan kot. berat aku mmg bertambah2 sekarang ni. berat terbaru adalah 65kg. ringan je kan?? wakaka. well, aku lebih berat dari dayu masa mula2 pregnant. haih. malas nak bygkan lebih2. nanti i trauma terus aneroxia ;n

dan paling mengewakan (seperti status aku dlm FB skrg ni), ada insan yg ramah menegur aku secara tiba2. 1st ayat dia terus ckp "ciare gemuknya ko!". adeh, senyum kelat aje lah aku mendengarnye. aku rasa agak tak wajar lah tegur org mcm ni. dah la lama tak jumpa. at least bertanya kabar la dulu mcm "lama tak jumpe ko? sihat ke?". well, bak kata sarahalia, i tembam sbb bahagia. so what? ade aku nyusahkan ko? ade aku ngabeskan beras ko ke? haaa????

Haih, utk org2 yg tak sensitif mcm ni, sila lah sedar kenyataan korg ni bisa buat pempuan sensitif dan hormon tunggang langgang ni tak lena tidur dgn kenyataan ko. paham tak???? aku benci benci benci. titik!

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. tu lar..sepatutnya taknya lar molek2 dulu.. sihat ke? hmm..cumel je skang ni kan... ha... sedap sket dengar... hahaha

    ReplyDelete
  2. kita jer yg tahu kan ciare....

    ReplyDelete
  3. sabor yer ciare..dna pn ada gak mngalami bnda yg sama.emmm jwb jela tgh bahgia

    ReplyDelete
  4. Yeayyyy...Ciare dah update gambar.
    Comel apa...

    ReplyDelete
  5. hah!! tembam sbb bahagia.. apa nak kesah..alah, lebih 3 kg je ngan kita dulu..

    ReplyDelete
  6. huuu..sangat setuju dengan statement last!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha