Monday, April 26, 2010

Visit Little E @ dayu's baby :)

Kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Comel alahaiiiiiiii bayi si dayu ni. geram tau!!! rasa nak culik bawak balek. hehe. eh eh suka suki je aku nak culik anak org ;p (FYI, dayu is a blogger tegar and also my jiran tetangga dlm 1 kejiranan ;p)

sape kutuk aku tembam siap dia! haha. well, eventho i turun 3.5kg tapi rupa mcm naik 7kg. weird no??

Err hrp semua memaafkan sbb ini saja pose yg sempat di ambil. aku sibuk menggomol eisya elyssa dan berborak2 dgn maknya, si dayu :) well, she is a mom skrg. i jeles :) tak apa, sementara tunggu anak sendiri keluar, aku nak menagih la kasih sayang little eisya ni :D hihi.

Apapon, berbaloi penantian 1o bulan eisya dalam perot mak dia. hehe. punyalah berdebar2 semua org tunggu kelahiran little eisya ni. sampai aku masuk page FB dayu dekat 10x sehari nak tunggu pengumuman baby dia udah dilahirke belum (sbb aku lost her phone num. tu la azab tuka phone baru). tp, bila aku tak masuk je page dia setengah hari, sekali aku jadi org ke100 kot yg tahu. hahaha. lawak hokey. aunty ciare lak overexcited!! LOL ;p

Seram sejuk jgk dgr pengalaman dayu melahirkan eisya (tp gaya dayu cerita relax jek ;p cool). well, beselah tiap wanita lain2 dia punya pengalaman :) apapon, dayu dan little eisya dua2 sihat walafiat. alhamdulillah.

Haa tahun ni ramai yg nak melahirkan anak sulong...antara blogger saja dah ramai. tu blom lg termasuk jiran sebelah umah aku dan 2 lagi mom to be iaitu isteri2 bestfriend MK tp skrg dah jd bestfriend aku jgk :) alhamdulillah, ramai anak2 bakal lahir 2010 ni. moga semuanya selamat dan baik2 aja. biar semuanya mengecap kebahagiaan utk pertama kali bergelar ibu dan bapa (air mata aku bergenang tiba2 ~~)

Ya Allah, terima kasih di atas rezekiMu ini. tiada lain yg ku pinta selain kebahagiaan ini. Syukur

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. cute nya nama eisyaaaaaaa. ^^

    ReplyDelete
  2. pregnant ye?congrats~jaga diri leklok esp lepas gugur..take care!=)

    ReplyDelete
  3. terima kasih dtg melawat kami
    sorry kalau tak dpt melayan sgt, eisya merengek asyik nak menyusu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha