Friday, May 14, 2010

11 months 2 weeks

Ya Allah, pantasnya masa berlalu. dah hampir setahun. hampir setahun. in 2 weeks maka genaplah setahun jagung usia perkahwinan kami. alhamdulillah. sesungguhnya bermacam pengalaman rumahtangga dah yg aku lalui sepanjang hampir setahun ni :) dan aku semakin kenal dgn MK. semua kesukaan, ketidaksukaan, pe'el MK insyaAllah aku dah paham. dan aku pon tau dia makin paham pe'el bini dia jgk. hehe =p tapi skrg dia penin2 jgk sbb pe'el bini dia berubah2 mcm angin monsun. kejap gitu kejap gini. well, perubahan hormon katakan =p

Yg bagusnya, stage pregnancy ni memupuk kesabaran pd si MK ni. walopon aku tahu mula2 agak payah dia nak twist corak kehidupan yg kami dah lalui. tapi skrg, dia tenang atasi masalah2 celah gigi tu. alhamdulillah.

1st anniversary?erm tak rancang lg. tp smggu sblm anniversary kami akan bercuti di tempat sejuk. so maybe bleh sambut sekali la. nak celeb beriya2 pon aku bukan larat. nak masak pon tak lalu sgt. nak jalan pon tak lalu sgt. dah alang2 nak bcuti tu, kira celeb la tu. aku pon dah masuk 2nd trimester. so kira yakin la jgk nak g jln2. hihi

ok xtau nak bebel apa lg. apapon, tak sabar nak jumpa si kecik ni nanti. kebetulan next checkup jatuh pd hari anniversary kami. kita celeb dgn baby eh sayang ^_____^

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. nak celeb gak
    tapi pantang dah abis ke blum hah??
    baru je habis..
    aarrgghh!!
    tak kira nak gak makan best2

    *dah nak setaun jadik bini dia

    ReplyDelete
  2. ooo lagi 2 weeks nk anniversary ek? sy pulak baru 2 weeks lepas anniversary setahun. tpi xcelebrate. sbb wat cukur jambul baby. neway, Happy 1st Anniveresary!

    ReplyDelete
  3. Kejap je dah nak setahun kan Ciare..
    Nanti kan kjap je baby dah setahun..

    ReplyDelete
  4. Dayu tu la kan dayu...few days je lagi nak setahun jadi bini si dia..eceh :P mari celeb :D

    mommy aisy oh yaka? happy anniversary setahun utk u n suami jgk :D TQ

    ili hehe tu lah. kejappp jek. tahun dpn anniversary kedua dah keluar pon babynye. insyaAllah :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha