Wednesday, May 5, 2010

1st checkup

Tarikh: a week before pegi bandung
Tempat: klinik panel MK
Masa: 8.30 pm (kot)

nurse "puan ciare" ~ okay giliran i sampai. aku dgn MK pon terhegeh2 le masuk bilik doktor. seram sejuk je rasanye. mana tak sejuk ekon baiiikkkk punya. eh tp idak le dia pggil aku ciare. dia pggil nama sebenar i le. hihi

doktor "haaaa. napa ni? pregnant dah ke isteri awak MK?" ~ hmm doktor ni mmg, tiap kali we all dtg dia tanya aku pregnant dah ke belom? nak kena lempang? haha. ops! of kos la dia pggil nama sebenar MK. hehe. doktor ni peramah sgguh. laki aku lagi peramah. dia semacam ada chemistry kuat dgn wanita yg tua dr dia. oh my. bahaya bahaya. haha. tp itu la kualiti dia yg menambat hati mak i ;) auwwww ~~~

MK "ye kot. ni la nak check ni. hihi" ~ aku diam aje. sbb doktor ni mmg suke melayan org laki. kalo ngn pempuan kan, dia tak berapa mesra. citt. puiii ;n

doktor "okay pegi timbang kat situ pastu baring kat katil. kita tgk ada ke tidak si kecik kat dalam"

aku? harus la berdebar2 ~ rasa nak tercabot jantung. hukhuk

~ to be continued ~

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. haiya...bsmbung kerrr....ade ekk..ade ekk..??

    ReplyDelete
  2. adeh..pn. ciare i komen salah tempat ler yang atas tu..sila delete yek..hehehe..

    suspen laa u ni..x sabar nak tau ni..
    sila anounce cepat..

    ReplyDelete
  3. hihihi..finally ciare dah start blogging about her 'precious'..cpt smbung tau..nk tau seterusnya

    ReplyDelete
  4. boleh plak sambung2..
    cissssssssss

    ReplyDelete
  5. hahaha saje nak bg neves dulu =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha