Thursday, May 27, 2010

2nd checkup: 9 weeks rasanya

Heh boleh plak rasa rasa ek kat title tu? wakaka. ateee malas nak tgk dlm journal i. main agak2 jela nooo. ateee, ni kisah last month punyaa. latest story bulan depan baru publish sendiri. bg lar aku chance aku laki bini seronok2 dulu pastu baru share kat sini. hihi. itu pon share sikit2 jelah ek. mana bleh reveal semua. lalalalaa ~~

Gambar scan baby? erm ade ade. tapi bila doktor bg aku terus masuk dalam album. hehe. sayang wehhh gambo anak aku tu. harus lah masuk album terus. ~~ hihik. soo belom masanya utk mengreveal gambo scan kat sini. tunggu la bila koleksi bulan ke-9 dapat aku publish semua. kataaaa pregnology. haruslah ada kronologinya ;) but not now. not now =p

So kesimpulan dari 2nd checkup aritu adalah:

umur baby dalam perot: 9 weeks plus
size baby: hampir 4cm. dah nampak kaki dan tangannya. comel :D
berat mak: tak bertambah
ujian urine: 3rd checkup baru dapat hasilnya.

Erm sekian saje ek. xde apa yg menarik nak dikongsikan sgt pon. huhu. boring lah blog ciare's land ni. jom blogwalking!!

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha