Tuesday, May 18, 2010

Jom selongkar beg ciare =p

Amboi2 nur, ko nak tgk apa isi beg aku ek? haha. sila sila. tak ada yg pelik2 pon dalam beg aku. err tp maybe ada pelik sket. teeeheee =p jom tgk apa hasilnya!

erm ni la beg belasahan aku. g keje aku bawak. g jalan aku bawak. best. murah. hehe. walopon kecik tapi bleh isi mcm2 wehhh. hikhik

okay mari lihat apa di dalam. kita mula dari kiri.

1- kunci umah dan kunci keta. xde yg pelik sgt psl kunci aku. i hate key chain.
2- mineral water. hah amek ko. dlm handbag aku taruk. tak pe, next year botol susu aku letak. gagagaga ;p
3- medicine box. aku isi folic acid dgn obimin. tp makan tak disiplin pon. bawaknye ke hulu ke hilir. bese, i poyo sket. beli bekas ubat sbb dia comel. bkn sbb nak mkn ubat sgt pon. lalala ~~
4- minyak kapak botol ke-3. i love you myk cap kapak. tanpa mu, gelabah la hari2 ku. tp skrg aku dah kurg sket pnggunaan myk cap kapak.
5- wallet. of course. wallet termahal aku. cap POYO eh silap. cap polo berharga 50 hengget lebih pas diskaun. wakakaka. aku bese pakai wallet 10 hengget jek.
6- phone charger. smalam aku letak laptop charger dgn external hard disk skali. baekk punya.
7- pocket sudoku. yibbaaaaa. aku gile main sudoku skg. ehhe. saje nak bg anak aku aktif sket ;) eh tak laa. saje je utk mngisi masa lapang dgn berguna dari bergosip ke hapa.
8- pemadam pnjg. ni utk main sudoku ler ni. kang salah leh padam2. aku suke main ulang2 sampai jumpa jawapannye. naik lunyai ketas tu.
9- phone
10- gula2
11- salonplas. koyok utk ditampal di mana. especially kat blkg badan. lega babe kalo taruk. hihi.

erm itu je kot. yg lawaknye, aku ada terjumpe 2 bijik kurma dalam handbag aku! haha. mujur tak bersemut. kahkahkah. ok lah, sekian. sape nak buat tag ni buat le.

p/s: ada lg brg2 lain mcm notebook kecik, pen, external hard disk, pendrives, card reader, cable phone bla bla bla. tapi semua ni aku sumbat dalam beg laptop. oh ya, baru perasaan tak ada makeup kan? well, muka i berseri2 lak masa pregnant ni haha. no need makeup. tp agak TAK terurus le. hahaha

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. bagus pn ciare main sudoku masa pregnant.nanti anak pandai.

    ReplyDelete
  2. Bagus Ciare..nanti mesti anak bijak..
    Ciare tanpa mekap..fuhhhh...camne agaknya Ciare bila anak dah kuar..Adakah akan bermekap lagi...*tungguuuu*

    ReplyDelete
  3. ciare,nak bgtau ni minyak cap kapak tak elok guna masa pregnant tau..ada bahan yang tak sesuai..better guna vicks k..just to inform u k..

    ReplyDelete
  4. haha..dari dulu ko suke pakai myk cap kapak ni..

    Hanani..yeke xelok???

    so ciare jgn pakai k..jg kesihatan yek

    ReplyDelete
  5. mrs adam: insyaAllah. tp bukan semata2 sbb tu pon. cuma nak hilangkan bosan dgn mengisi masa dgn berguna :)

    kak ili: insyaAllah :) haha tu la psl. skg ni mekap dah terbiar gituuu je. rindu nak mekap2. hihi

    kak nani: thanks kak nani atas nasihat tersebut. now mmg dah kurg sket pakai myk cap kapak. penin pon da kurang. tp 2 botol besar da selamat abessss. huhu

    nur: tu lar psl. myk cap kapak is my peberet. hehe

    ReplyDelete
  6. haiyyaaa...x elok ek pakai minyak cap kapak masa pregnant??i pun amatler suka pakai minyak cap kapak sejak preggy ni..masuk ni dah 3 botol besar dah abes..

    ReplyDelete
  7. ciare..luv ur bag la!!!yeke murah?yeke kecik..mcm tipu je..ehehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha