Friday, May 28, 2010

Jumaat yang indah ~~

Oh baru perasan diri ini takde bulu mate. wakakaka =p tapi kalo pakai mascara express volume maybelline tu terus ting! like magic okek. hehe. bulu mate ada tp halus hampir lutsinar. ok ayat taknak kalah, nak jugaaaak cakap dia ada bulu mate pjg. pirraaaahhh

oh ya! gamba ni ditangkap pagi tadi sebelum saya mandi. wakakaka. mengakuuuuu tuuuuu. tu nampak masam sket. kalo dah wangi mesti lebih comel. eh? (-_-") taknak kalah lg tuu. aku lempang sedasss karang, nak?

arini aktiviti masa lapang adalah membaca buku dalam attachment di atas. petang karang baru kuar merendekkk. hahaha. lama giler babe. so today, for the 1st time in about 2 months, saya akan menjejak kaki ke shopping complex selain giant dekat umah ni. bestnyaaaa ^__- harap tekak tak buat hal. aku nak makan ayam pak kenny rogers ni. hu hu

until then, chow!

=)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. kalau dah cantik, x mandi pun cantik jugakkk..

    ReplyDelete
  2. deena: lahai cantek ke? sgt masammmm okek =p

    ReplyDelete
  3. ciare.. buku ciare bace tu same la ngn buku org... tp kan cer tengok care senaman ibu mengandung tu... mcm agresif beno la plak... mcm xmampu jer nak buat camtu... huhuhuu... :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha