Wednesday, May 26, 2010

~ love is in the air ~


Ya Allah, cepatnya masa berlalu. macam tak percaya. dah dekat setahun dah. apa? setahun??? eh eh terkejut mak. nape rasa mcm kejap sgt ni. fasa honeymoon pon tak abes lg ni. wakakakaka =p

dan sudah semestinya minggu ni adalah sgt istimewa :) mcm2 dah plan ni. jalan ke tidak tak tau le. hihi. so, sila jgn kacau kami weekend ni ye. sape sms/mms/call/missed call siap dia. hahaha. email takpe, sbb aku x bukak email pon on weekend. lalalalaa ~~

tapi, xde la merancang nak bercuti ke mana2 pon. just want to have the special moment for the 3 of us. eh 3? haha. sape yg nyibuk lg sorg tu? ish tak baek tauu ckp dia sibuk. sape lg kalo bukan si kecik kat dalam ni. mana aku pegi situ la dia ada kan. maka bertiga lah kami meraikannya. hoyeyyy :D tetiba ngidam fish n chip. bleh?

Oh lupa nak ckp, aritu lepas balek cameron hazab wehhh. tak psal2 aku sakit pinggang terAMAT. dia rasa mcm sengal+lenguh+mencucuk2+panas. hmm susah nak explain. maka, tak tido la aku spnjg malam. bila aku mengerang MK tlg urut2. pastu tertido2 dia. pastu aku mengerang lg dia urut lagi. haha. dah le dia penat drive g cameron, nak keje lg besoknya. ciann MK penat. aku xpe, mc le jawabnye. hihi. actually, bila aku mengerang tu bkn sbb nak dia urut pon, sbb ko urut la camne pon, takkan ilang sakit tu. huhu. takpelah, at least nampak usaha dia nak tlg aku. ish, pendek kata, mmg aku slalu kaco tido si MK tu since pregnant ni. naseb dia pon mudah jaga kalo dengar bini dia ngerang2. hrp nanti bila dgr baby nangis dia mudah jaga jgk. wakakaka =p

oklah enough merepek. ish bestnyaaa besok last keje. lusa cutiiii. yahooooo. hehe. bleh la g berendam2 kat air tejun keee. almaklum le musim panas ni, rasa nyampah dok umah. oklah, until then, adios.

no matter what it takes, no matter how much it'll cost . . . . i'll do anything just to have you. my sweetheart and our litle precious. i love you both . . .

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. nasib baik husband caire senang jaga...bagus la....

    ReplyDelete
  2. qaseh: tulah, bila dia terjaga kena belakon lebih sket. hahaha =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha