Friday, May 14, 2010

omong kosong je

isk. petang2 jumaat ni mmg le lemau teramat. smyg asar kat surau td pon rasa mcm tersengguk2 jek. huhu. apa nak jadi ni. ish ish ish. anyway, nak omong apa ya petang ni? no idea at all. idea merepek2 byk le. hihi.

hmm, tadi aku ade bukak entry aku tahun lepas masa masih bergelar anak gadis mak di mana masa tu aku sedang bergelumang dalam persediaan hari perkahwinan. dan aku rasa entry aku dulu2 agak funny dan crazy. skrg tak lagi. semua aku tulis mcm berbaur serius aje. haih. adakah petanda aku makin matang?? fine. ckp jela makin tua. hikhik.

ntah napa ye? aku rasa aku tak setkan apa2 dlm mind aku utk menjadi serius dan sbgnya. semuanya terjadi otomatik gitu. ish. hilang sudah aspek keremajaanku. cewah. tak kesah la camne pon. bukannya menulis belog akan mendapat pemarkahan or whatever. maka, tulis la apa aku nak dan who cares kan? mcm lah ramai sgt nak baca.

so, apa plan you all ujung minggu ni? bestnyaaaa kalo korg pegi berjimba. i jeles okek. aku dah lama tak berjimba. paling teror pon aku g giant tu je. lain2 takdak. tapi insyaAllah next week akan pegi jalan2 since already 2 months aku melepek kat umah jadi wanita tak bermaya. udah2 le tu. kuatkan smgt!! ;)

apa pon wat masa ini, aku mmg tak dpt menghadirkan diri ke sebarang bentuk kenduri kendara kerana dikhuatiri akan merosakkan majlis dgn episod drama muntah2 aku. maka, segala undangan ditolak dgn baik. tak apa, aku mendoakan dari jauh saja. tp, bulan 6 ni saje dah 5 undangan masa cuti sekolah aku dpt. ada yang dekat ada yg jauh. tgk keadaan dulu. aku tak berjanji. tapi kalo bleh mmg nak pegi sbb aku tgh mengidam nasik minyak yg berlauk2 kampung. kalo ada kambing lg best. teeehee =p

erm next month aku nak kuarkan duit nuffnang aku tu. dah lama ditabungkan. hehe. bleh la aku byr duit insuran ngn roadtax kete bulan 7 nanti. alhamdullillah. rezeki kan. takat omong2 kosong kat alam maya ni pon bleh menjana pendapatan. walopon idak cash out tiap bulan. tapi bila kumpul2 dekat setahun, berbaloi baloi :) terima kasih la semua2 yg sudi2 klik2 nuff kat sini. rasa mcm tak pcaya pulak. hihi. pasni kena kumpul tabung nuff utk baby pulak. haha

hmm, apa lagi mau merepek daa. hihi. ehh ada pulak yg suh aku ltk gambo latest kat belog. hmm, tu tak lain tak bukan nak tgk perot aku tu lah. hahaha. well, kang aku letak kome pengsan. perot i ngalahkan udah 4-5 months :P tak pelah, since tak bermood nak posing sana sini, tunggu jelah nanti2 yek. dgn muka sememeh gini. tak kuasa nak drop my waterface dlm blog sndiri. wakakaka.

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. nih kenduri kawin akak ko datang ke x ciare?? tapi beriani kambang x de leee.....:P

    ReplyDelete
  2. x saba nk tgk perot ciare...k yunk..klo sehat nti dtg k wedding N..

    ReplyDelete
  3. ciare nur de tag ko..plz check yek..

    ReplyDelete
  4. *off topic**
    wak, ina dah dapat hadiah awk tu! SUKA SGT2!!! specially telekung tu. thank u wakkkkkkkkkkkkkkk... mmmuaks! :)

    ReplyDelete
  5. kak amy erm tak sure la akak. tak janji tau. soriii. kesihatan btol2 membataskan. kalo dtg pon muka mcm org tak cukup zat watpe. nanti nyusahkan org lak kalo tak larat. huhu

    N kite cube la dtg kalo sihat ye N. ur card dah sampai pon. TQ yer

    NUr orait dah buat pon :D

    iena i'm glad u like it :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha