Monday, May 31, 2010

rupa ku 20 tahun lagi

aku rasa..ngeri! hahaha. dd ko memang kan xde keje lalu nak memperkotak katikkan aunty ciare! hahahaha. cop! untuk test kesahihan gambar ni, sila upload gamba mak pak korg 20 tahun sebelum ni. pastu tgk, sama ke dak muka dorg skrg dgn yg website ni generatekan. kalo betul, nampaknya takdak pilihan. inilah rupaku masa anak aku umur 20 thn nanti. insyaAllah jika Allah panjangkan umur :) dah bleh terima menantu dah time ni. agagagagaga ^__^

Pasni nak try muka MK plak, camne leee rupanye. ekekeke =p OK sape yg baca entry ni telah DITAG!!! yahooo. fadann muka. ingat free2 ke tgk muka aku time tua nanti. sila bayar dgn membuat tag muka anda pulak. teeheee. sila buat DI SINI YAAA :) ayokkk, jgn lari dari tanggungjawab. anda di TAG!!

p/s: perotku rasa bergelombang dan sengal2 dan lenguh2 dan ada mencucuk2 dgn kadar mild aje. adakah it's you my baby? :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. uishh..
    sungguh xboleh percaya lah...
    huuhuhhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha.sis..maintain lagi tu..tak pa..

    ReplyDelete
  3. hoh mana aci masih kiut

    dushh dushhhh

    ReplyDelete
  4. cikparo: mengerikan kan? huhu

    zack: hahahaha =p

    dd: kiut keee?? dd silaa pakai kanta ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha