Saturday, June 12, 2010

Craft: Quilling Art

Have you heard about quilling art? aku? konfem aku tak penah dengar sampai la one of my project-team bertemu dgn minat baru dia in quilling art :)

Apejadahnye quilling art ni? well kalo nak tahu lebih mendalam, you can google it. jom, cekidouttt!!

nampak takkkk? ok ok jom zoom =p saje je tuan tanah nak intepremmmmm =p hakhak

ape yg aku paham, quilling art ni adalah art menggulung2 ketas bwarna dan menjadikan ia objek2 yg comel ^^ hihi. selebihnya rujuk wikipedia lah yek. hihi. apepon, thanks to MATUL yg buat kad ni. kira ni kad perpisahan kita lah kan. btw, hanya berpisah sbb projek dah siap. but insyaAllah ada rezeki dan jodoh akan bertemu jugak nanti.

psstttt matul, next week nasik ayam ek. kalo x, xde mood i nak jadik trainer nyahhh. haha

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. comeinyaaaaaa.

    boleh buat time nak mengisi keboringan ni hee

    ReplyDelete
  2. muni: tu lar psl, mmg comel.tp kalo nak buat sendiri idak le aku rajen.renyah =p

    ReplyDelete
  3. emi pun dah start minat uat menda ni..mmg kalau pandai leh uat duit...uhu..slamat berkraft yea

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha